Othello Bambuda 50X70 YastıkYastık
Othello Bambuda 50X70 YastıkYastık
Othello Bambuda 50X70 YastıkYastık
Othello Bambuda 50X70 YastıkYastık

Othello Bambuda 50X70 Yastık (010501005)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Bambuda Alezli Yastık
BAMBU SERİNLİĞİNDE
FERAH, DOĞAL, YUMUŞAK
Bambuda yastık ve yorgan bahar aylarında ferah bir uyku uyumak isteyenleri düşünülerek tasarlanmıştır.
Bambu bitkisinin hamurlaştırılıp eğrilmesinden elde edilen bambu ipliği pamuk gibi diğer iplikler ile dokunarak elde edilir.
Bambu
• Hızlı büyüdüğü için tercih edilen doğal bir elyaftır.
• Pamuktan 3 kat fazla su emer ve 4 kat hızlı kurur.
• İçerisinde bulunan Bambu-Kun maddesi bakteri gelişimini engeller dolayısıyla doğal anti-bakteriyal özelliğine sahiptir.
• Yıkanabilir, koku yapmaz, ferah tutan yapısı ile bahar aylarında rahat uyku garanti eder.
• Doğal bir dolgu maddesidir , nefes alabilen yapıdadır ve vücutta oluşan teri anında ve vücudun nefes almasına yardımcı olur. Kumaş çok hafiftir. Tuşesi kaşmir ve ipeğe çok yakındır. Doğal olarak parlak bir görünümü vardır.
• Ultra - viyole ışıkları kırar.
Bambuda yastık 780 gr bambu elyaf karışımı boncuk dolguludur. Boncuk elyaf ezilmeye karşı daha dayanıklı ve esnek bir dolgudur. Elle havalandırarak eski şekline geri getirilebilir. Sırt üstü yatanlara daha uygundur . Bambuda yastığın dışında bulunan fermuarlı kapitone alez sık sık yıkanabilir ve iç yastığın temiz kalmasını sağlar. İç yastık yine fermuarlıdır. Fermuarı açarak hem dolgu malzemesini görebilir hem de isteğinize göre içerisinden dolgu çıkararak daha alçak kullanım ile rahatlığınızı destekleyebilirsiniz. Kumaşı şık jakar desenli parlak ve yumuşak tuşede bambu pamuk karışımlıdır. Ölçüsü standart 50x70 cm’dir.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR