Othello Colora Gri-Beyaz 50X70 YastıkYastık
Othello Colora Gri-Beyaz 50X70 YastıkYastık
Othello Colora Gri-Beyaz 50X70 YastıkYastık
Othello Colora Gri-Beyaz 50X70 YastıkYastık

Othello Colora Gri-Beyaz 50X70 Yastık (010107093)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

COLORA ALEZLİ YASTIK
KILIFSIZ KULLANILABİLEN , ÜTÜ GEREKTİRMEYEN PAMUK PENYE
ZAHMETSİZCE ŞIK YATAK ODALARI İÇİN
Colora ürünleri yastık kılıfı, çarşaf, nevresim gerektirmeden direkt tene temas edebilen doğal pamuk penye kumaştan üretilmiştir. Alezli yastık, yorgan/örtü ve fitted penye çarşaf olarak 3 farklı ürünü vardır
Bu markayı çalışan , çok zamanı olmayan ancak yatak odasının her zaman şık olmasını isteyen kadınlar için tasarladık.
• Yastıklar pamuk penye kumaş kaplı, kapitone ve fermuarlıdır. Dış alez sık sık yıkanabilir. Yastık kılıfsız kullanılabilir.
• Yorgan yıkanıp direkt ütülemeden ve nevresim takmadan kullanılabilir. Aynı zamanda yatak örtüsü gibi şık olup yatağınıza ekstra bir yatak örtüsü örtmenize gerek kalmaz.
• Çarşaflar yastık ve yorgana kombin renklerdedir. Geniş kenarları ile yatağınızı tam kaplar. Yıkandıktan sonra ütü gerektirmeden direkt kullanılabilirler.
Ürünlerimizi 2 renk grubunda tasarladık.
LİLA KREM :
• Bir yüzü lila diğer yüzü krem saten biyeli yorgan,
• Bir yüzü lila diğer yüzü krem fermuarlı kapitoneli alezli yastık.
• Lila ve Krem olarak renk kombini yapılarak kullanılabilecek fitted çarşaflar.
GRİ-BEYAZ :
• Bir yüzü gri diğer yüzü beyaz saten biyeli yorgan,
• Bir yüzü gri diğer yüzü beyaz fermuarlı kapitoneli alezli yastık.
• Gri ve beyaz olarak renk kombini yapılarak kullanılabilecek fitted çarşaflar
Colora yastık 780 gr %100 HCS virgin boncuk elyaf dolguludur. Boncuk elyaf ezilmeye karşı daha dayanıklı ve esnek bir dolgudur. Elle havalandırarak eski şekline geri getirilebilir. Sırt üstü yatanlara daha uygundur . Colora yastığın dışında bulunan pamuk penye kumaş kaplı fermuarlı kapitone alez sık sık yıkanabilir ve iç yastığın temiz kalmasını sağlar. Yastık kılıfı kullanmadan başınızı rahatlıkla direkt olarak bu yastığa koyarak uyuyabilirsiniz. İç yastık yine fermuarlıdır. Fermuarı açarak hem dolgu malzemesini görebilir hem de isteğinize göre içerisinden dolgu çıkararak daha alçak kullanım ile rahatlığınızı destekleyebilirsiniz. Ölçüsü standart 50x70 cm’dir.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir..
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR