Othello Coolla Arıa 50X70+4 YastıkYastık
Othello Coolla Arıa 50X70+4 YastıkYastık
Othello Coolla Arıa 50X70+4 YastıkYastık
Othello Coolla Arıa 50X70+4 YastıkYastık

Othello Coolla Arıa 50X70+4 Yastık (010101045)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

CLIMA ARIA YASTIK

İKLİM DENGELEYİCİ, HAFİF VE FERAH

Clima Aria yastık ve yorgandan oluşan özel bir ürün setidir. Yastıkta körük olarak 4,5 cm eninde file şerit kullanılmıştır. Bu yastığın içerisinde havanın daha rahat dolaşmasını sağlar. Kapitoneli ve fermuarlı yastık alezinin içerisinde ayrıca yine fermuarlı bir tela yastık bulunmaktadır. Kumaşı beyaz ve yumuşak dokulu mikrodur. Yastıkta kullanılan tela, HCS virgin boncuk elyaf ve körük fileleri ile yastığın içinde de güçlü bir hava sirkülasyonu mümkün olmakta ve baş ve boyun terlemesini minimize etmeye yardımcı olmaktadır. Boncuk elyaf ezilmeye karşı daha dayanıklı ve esnek bir dolgudur. Elle havalandırarak eski şekline geri getirilebilir. Clima Aria 830 gr ağırlığı ile yan ve sırt üstü yatanlara tavsiye edilir

YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR