Othello Coolla Max 155X215+2.5 YorganYorgan
Othello Coolla Max 155X215+2.5 YorganYorgan
Othello Coolla Max 155X215+2.5 YorganYorgan
Othello Coolla Max 155X215+2.5 YorganYorgan

Othello Coolla Max 155X215+2.5 Yorgan (020111412)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

CLIMA MAX YORGAN

İDEAL İKLİM, DERİN UYKU

Clima Max Othello’nun katma değerli özel teknoloji/işçilik içeren ve proaktif ısı kontrolü ile rahat bir uyku sunmaya odaklanmış ürünlerinden oluşmaktadır. Yastık, yorgan, yatak alezi ve yastık alezinden oluşan 4 farklı ürünü bulunmaktadır. Yatak odanızda Clima Max yastık, yorgan ve yatak alezinden oluşan “Clima Uyku Üçgeni” ile ideal iklimde derin ve sağlıklı uyursunuz Kaplamasında Nasa için geliştirilen Outlast teknolojisi ile üretilmiş özel termo kapsüllü PCM (Phase Change Materials) Wellington kumaş kullanılmıştır.

Wellington kumaşında kullanılan Outlast® teknolojisi, kişisel durumunuza göre uyum sağlayan ve değişen proaktif bir teknolojidir. Isındığında, kumaştaki termo kapsüller ısıyı emer ve ortamı serinletir. Ortan soğuduğunda ise bu ısı açığa çıkar. Outlast® teknolojisi, aşırı ısınmayı ve terlemeyi azaltmak için ısıyı yöneterek sıcaklığınızı proaktif olarak dengeler. Clima Max yorgan 200gr/m² %100 HCS virgin elyaf dolguludur. Yorganın bir yüzünde %100 pamuk kumaş kullanılmıştır. Diğer yüzü ise Outlast teknolojili Wellington kumaş kaplıdır. Clima Max her mevsim rahatlıkla kullanılacak bir üründür zira ısıyı yönettiği için yazın sizi aşırı terlemekten de koruyacaktır 5 üzerinden 2 ısıtma derecesine sahip serin bir üründür. Kenar biyeleri sarı ve laciverttir. Lacivert biye Outlast teknolojisi içeren Wellington kumaş kaplı tarafı işaret etmektedir. Sarı biye ise pamuk kaplı yüzü işaret eder.

Tek kişilik (155x215 +2,5cm ) , Çift Kişilik ( 195x215+2,5 cm) ve Battal Boy (220x240+2,5 cm) olarak 3 ölçüsü bulunmaktadır.

YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR