Othello Coolla (Tekli) 50X70 Yastık AleziYastık Alezi
Othello Coolla (Tekli) 50X70 Yastık AleziYastık Alezi
Othello Coolla (Tekli) 50X70 Yastık AleziYastık Alezi

Othello Coolla (Tekli) 50X70 Yastık Alezi (040101055)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

CLIMA MAX İKLİM DENGELEYİCİ YASTIK ALEZİ

İDEAL İKLİM, DERİN UYKU

Clima Max Othello’nun katma değerli özel teknoloji/işçilik içeren ve proaktif ısı kontrolü ile rahat bir uyku sunmaya odaklanmış ürünlerinden oluşmaktadır. Yastık, yorgan, yatak alezi ve yastık alezinden oluşan 4 farklı ürünü bulunmaktadır. Yatak odanızda Clima Max yastık, yorgan ve yatak alezinden oluşan “Clima Uyku Üçgeni” ile ideal iklimde derin ve sağlıklı uyursunuz.

Kaplamasında Nasa için geliştirilen Outlast teknolojisi ile üretilmiş özel termo kapsüllü PCM (Phase Change Materials) Wellington kumaş kullanılmıştır. Wellington kumaşında kullanılan Outlast® teknolojisi, kişisel durumunuza göre uyum sağlayan ve değişen proaktif bir teknolojidir. Isındığında, kumaştaki termo kapsüller ısıyı emer ve ortamı serinletir. Ortam soğuduğunda ise bu ısı açığa çıkar. Outlast® teknolojisi, aşırı ısınmayı ve terlemeyi azaltmak için ısıyı yöneterek sıcaklığınızı proaktif olarak dengeler.

Clima Max yastık alezi bir yüzü Outlast Wellington kumaş, diğer yüzü %100 pamuk kaplı kumaştan oluşmaktadır. Fermuarlıdır. İstenildiği sıklıkta yıkanabilir. Evinizde olan her çeşit yastığa “İklim Dengeleyici” özellik kazandırarak size üşümeden ve terlemeden rahat bir uyku vaat eder. 50x70 cm standart ölçüde yastığa uygun ölçüdedir. Kutuda 1 adet olarak satılır

YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Ütülenmez.

Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR