Othello Cottına Alez 200X200+30 Yatak AleziAlez
Othello Cottına Alez 200X200+30 Yatak AleziAlez

Othello Cottına Alez 200X200+30 Yatak Alezi (030106006)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

COTTINA PAMUKLU YATAK ALEZİ
HERKESİ PAMUKLARA SARIYORUZ .
Cottina pamuklu yastık, yorgan ve yatak alezi tarih boyunca ülkemizde uyku ürünlerinde ve genel tekstilde tercih edilen geleneksel pamuk konforunu ısrarla arayanlar için tasarlanmıştır .
Tekstilde pamuk lifi kullanımına ilişkin en eski kanıt, yaklaşık M.Ö. 5000 yıllarına dayanmaktadır. Pamuk coğrafyamızda yetişen ve tarih boyunca yumuşaklığı, nefes alabilirliği , ısı tutma ve su emici özellikleri ile çok tercih edilen bir elyaftır.
Cottina yatak alezi 150 gr/m² desenli kapitone doğal pamuk ve elyaf elyaf dolgusu ile yatağınızı şık gösterir ve kirlenmeye karşı korur. 30 cm yüksekliğindeki fitted likra eteği ile en yüksek yatakları bile tam kavrar . Lovera yatak alezi hem yatağınızın temiz kalmasını sağlar hem de eğer yatağınız eski ise yatağınızda oluşan akar, bakteri gibi zararlı organizmalardan sizi korur. Cottina yatak alezinin dış kumaşı %100 pamuk , pamuk kozası deseni baskılıdır. 90x200 cm’den 200x200+30 cm’e kadar 7 farklı ölçüsü bulunmaktadır. Sadece kuru temizleme ile temizlenebilir.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR