Othello Crowna 50X70+2,5 YastıkYastık
Othello Crowna 50X70+2,5 YastıkYastık
Othello Crowna 50X70+2,5 YastıkYastık
Othello Crowna 50X70+2,5 YastıkYastık

Othello Crowna 50X70+2,5 Yastık (010207194)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

CROWNA YASTIK
Crowna özellikle yeni evlenenlerin çeyizi için gösterişli ürün talebini karşılamak için üretilmiştir. Ancak bu ürün evini yenileyenlerin ve her gün yeniden başlamak isteyenlerin de tercihi olmuştur .
Jakar şal desenli %100 pamuk ve parlak kumaşı, körüklü yapısı , altın rengi biyeleri ile bu şık ürünü nevresim ve çarşaf içine saklamak istemeyeceksiniz.
Crowna yastık içerisindeki ince HCS virgin elyafın özel üfleme tekniği ile dolumu sayesinde yastığın her noktasına ulaşan bir mükemmelliğe ve bulutsu bir yumuşaklığa sahiptir. 1000 gr dolgulu kabarık bir yastıktır. Sırt üstü ve yan yatanlara uygundur. 50x70 cm standart ölçüdedir. Sadece kuru temizleme ile temizlenebilir.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR