Othello Lovera 50X70 YastıkYastık
Othello Lovera 50X70 YastıkYastık
Othello Lovera 50X70 YastıkYastık
Othello Lovera 50X70 YastıkYastık

Othello Lovera 50X70 Yastık (010101037)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Lovera ALEZLİ YASTIK
ALOE VERA İLE
Cilt Dostu, Doğal Tazeleyici
Lovera zengin çeşidi, göz alıcı duruşu, dayanıklılığı ve konforu ile Othello uyku ürünleri koleksiyonunun en çok tercih edilen ürünlerindendir. Bu seride yastık, yorgan, uyku pedi, yatak alezi ve yastık alezi bulunmaktadır.
Aloe vera eski zamanlardan beri deri üzerinde iyileştirici, yumuşatıcı, nemlendirici ve yaşlanmayı önleyici etkisi ile bilinmektedir. Mucizevi bitki Aloe Vera’nın özü gelişen teknoloji ile kumaşlara da uygulanabilir hale gelmiştir. Ekstra yumuşak formülü, ipek benzeri bir dokunma hissi veren ekstra kumaşımız hafif, çok emici, kalın ve kırışmaya karşı dayanıklıdır.
Lovera yastık 855 gr. %100 HCs virgin boncuk elyaf dolgulu bir yastıktır. Boncuk elyaf ezilmeye karşı daha dayanıklı ve esnek bir dolgudur. Elle havalandırarak eski şekline geri getirilebilir. Yan ve sırt üstü yatanlara tavsiye edilir. Lovera yastığın dışında bulunan fermuarlı kapitone alez sık sık yıkanabilir ve iç yastığın temiz kalmasını sağlar. İç yastık yine fermuarlıdır. Fermuarı açarak hem dolgu malzemesini görebilir hem de isteğinize göre içerisinden dolgu çıkararak daha alçak kullanım ile rahatlığınızı destekleyebilirsiniz. Lovera yastığın dış kumaşı Aloe Vera ile zenginleştirilmiş optik beyaz mikro kumaştır. Ölçüsü standart 50x70 cm’dir.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR