Othello Lovera Comfort 160X200+30 Yatak AleziAlez
Othello Lovera Comfort 160X200+30 Yatak AleziAlez
Othello Lovera Comfort 160X200+30 Yatak AleziAlez

Othello Lovera Comfort 160X200+30 Yatak Alezi (040101067)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Lovera YATAK ALEZİ
ALOE VERA İLE
Cilt Dostu, Doğal Tazeleyici
Lovera zengin çeşidi, göz alıcı duruşu, dayanıklılığı ve konforu ile Othello uyku ürünleri koleksiyonunun en çok tercih edilen ürünlerindendir. Bu seride yastık, yorgan, uyku pedi, yatak alezi ve yastık alezi bulunmaktadır.
Aloe vera eski zamanlardan beri deri üzerinde iyileştirici, yumuşatıcı, nemlendirici ve yaşlanmayı önleyici etkisi ile bilinmektedir. Mucizevi bitki Aloe Vera’nın özü gelişen teknoloji ile kumaşlara da uygulanabilir hale gelmiştir. Ekstra yumuşak formülü, ipek benzeri bir dokunma hissi veren ekstra kumaşımız hafif, çok emici, kalın ve kırışmaya karşı dayanıklıdır.
Lovera yatak alezi 150 gr/m² desenli kapitone %100 HCS virgin elyaf dolgusu ile yatağınızı şık gösterir ve kirlenmeye karşı korur. İstenildiği sıklıkta yıkanabilir. 30 cm yüksekliğindeki fitted likra eteği ile en yüksek yatakları bile tam kavrar . Lovera yatak alezi hem yatağınızın temiz kalmasını sağlar hem de eğer yatağınız eski ise yatağınızda oluşan akar, bakteri gibi zararlı organizmalardan sizi korur. Lovera yatak alezinin dış kumaşı Aloe Vera ile zenginleştirilmiş optik beyaz mikro kumaştır.70x140+30 cm’den 200x200+30 cm’e kadar 7 farklı ölçüsü bulunmaktadır.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. Kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR