Othello Woolla Comfort Alez 120X200+30 Yatak AleziAlez
Othello Woolla Comfort Alez 120X200+30 Yatak AleziAlez

Othello Woolla Comfort Alez 120X200+30 Yatak Alezi (040101072)

Marka : OTHELLO

Gerçek Pamuk ve Kaz Tüyünden Üretilen, Birbirinden Rahat ve Kaliteli Ürünlere Sahip Othello Yastık, Yorgan, Alezler ve Yatak Pedleri Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

WOOLLA YÜNLÜ YATAK ALEZİ
Yün yüzyıllardır insanların kullandığı ve alışık olduğu geleneksel bir elyaftır.
· Yun bazı memelilerden (ozellikle koyun, keci, deve, lama, ada tavşanı) elde edilen hayvansal kıl kokenli doğal bir elyaf turudur.
· Diğer doğal dolgu malzemelerine oranla daha sıcak hissettirir.Bu yüzden yorgan yapımında, battaniye ve kışlık giysilerin uretiminde kullanılır.
· Vucuttaki nemi alırken, ortama ısı veren, bu ozelliğine ıslanma ısısı denilen yun; sıcak hissettiren doğal, yıkanabilir ve uzun omurlu ve en geleneksel dolgu malzemesidir.
• Bunyesinde en fazla su tutabilen doğal dolgu maddesidir.
• Uzun omurludur, Hacmini ve yapısını, hicbir yan mudahale olmadan uzun yıllar koruyabilir.
• Ortam nemini duzenler.
• 4 mevsim kullanıma uygundur.
• Sıcak ve soğuğa karşı yalıtım sağlar.
• 30˚C’d yıkanabilir ve uzun omurludur.
• Vucuttaki statik elektriği azaltır ve sakin bir uyku uyumanızı sağlar.
Woolla yünlü yatak alezi %100 pamuk tüy geçirmeyen kumaş kaplı , içerisinde 150 gr/m² %50 Woolmark lisanslı saf yeni İngiliz yünü ve %50 HCS virgin elyaf dolgulu bir üründür. Bütün diğer yün ürünler gibi vücuttaki statik elektriği azaltır ve sakin bir uyku uyumanızı sağlar. Yatağınızı şık gösterir ve kirlenmeye karşı korur. İstenildiği sıklıkta yıkanabilir. 30 cm yüksekliğindeki fitted likra eteği ile en yüksek yatakları bile tam kavrar . Woolla yatak alezi hem yatağınızın temiz kalmasını sağlar hem de eğer yatağınız eski ise yatağınızda oluşan akar, bakteri gibi zararlı organizmalardan sizi korur. 70x140+30 cm’den 200x200+30 cm’e kadar 7 farklı ölçüsü bulunmaktadır.
YIKAMA TALİMATI : 30°C’de yıkanabilir. Çamaşır suyu kullanılmamalıdır. 60°C ‘de kurutma makinesinde kurutulabilir. Ütülenmez. Kuru temizleme yapılabilir.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR