Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler
Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler
Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler
Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler
Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler
Philips FC 9323/07 SüpürgeSüpürgeler

Philips FC 9323/07 Süpürge (04.056.156.1)

Marka : PHILIPS
Fiyat : ₺4.719,00(KDV Dahil)
₺524,33 'den başlayan taksitlerle

Philips FC 9323/07 Süpürge Hedef Avm'de. Elden Taksit İmkanı ve Hedef Avm Güvencesiyle Hemen Sipariş Verebilirsiniz. Ayrıca Tüm Sorularınız İçin Whatsapp Destek Hattı'na Başvurabilirsiniz.

Philips FC 9323/07 Süpürge


Güçlü Donanımla Daha Hijyenik Evler
Power Cyclone 4 teknolojisi ile kiri havadan tek seferde ayırarak hava akışını ve performansı üst seviyeye çıkarır. Bu sayede etkili temizleme olanağı sunar.
Ekstra uzun ergonomik tutma yeri ile kullanımda kolaylık sağlar. Bu sayede temizlik sırasında ulaşılması zor alanlara ulaşılabilmenizi ve bu alanları kolaylıkla temizlemenizi sağlar.
Epa10 temiz hava sistemi ile temizleme esnasında en küçük tozları bile yakalar. Böylece yaşadığınız ortamda tozlu bir havanın oluşmasını engeller.
TriActive başlık ile bir seferde 3 temizlik hareketi uygular. Daha derinlerdeki tozları çekmek için özel tasarlanmış tabanıyla halıyı açar. Ön taraftaki geniş ağzı ile büyük tozları çeker. İkili yan fırçasıyla mobilya, beyaz eşya ve duvar kenarlarına yakın olan tozları rahat bir şekilde toplar.
Boşaltılması kolay toz haznesi ile toplanan tozları etrafa dağıtmadan tahliye etme imkanı sağlar. Bu sayede temizlik sonrası süpürgenizi kolay bir şekilde boşaltmanızı ve kısa sürede tekrar kullanıma hazır hale getirmenizi mümkün kılar.

Öne Çıkan Teknik Özellikler

  • * Motor Gücü: 750 W
  • * Ses Seviyesi: 79 dB
  • * Süpürge Türü: Toz Torbasız
  • * Hepa Filtre: Var
  • * Toz Haznesi: Var
  • * Elektrikli Ev Aletleri Sektörünün Güvenilir Markası
Hollanda merkezli Philips şirketi elektrikli ev aletleri ve aydınlatma sektörünün dünya genelinde tanınmış üreticileri arasında yer alır. Tüketicilere kaliteli ürünler sunan Philips, müşteri memnuniyetini önemli bir prensip olarak kabul eder.

Ürün İçeriği
Ürünün kutusunda süpürge, aralık temizleme aparatı, küçük başlık, garanti belgesi ve kullanma kılavuzu yer alır. Evinizi daha hijyenik bir şekilde temizlemek için Philips PowerPro Compact FC9323/07 750 W toz torbasız süpürgeyi tercih edebilirsiniz.

Philips PowerPro Compact FC9323/07 üstün performans sunan teknolojik özellikleri ve tasarımı ile bir adım öne çıkan elektrikli süpürge modelidir. Kusursuz bir temizlik için geliştirilen toz torbasız elektrikli süpürge; tozu, evcil hayvan tüylerini, saçları, yemek kırıntılarını, alerjenleri ve diğer yabancı partikülleri temizlemeye yardımcı olur. Toz torbasız süpürge; halı ve parke gibi hem sert hem de yumuşak zeminler ile koltuk araları ve süpürgelik gibi dar alanlar için idealdir. Ev ve ofis ortamında rahatlıkla tercih edebileceğiniz Philips süpürge ile yaşadığınız alanları daha hijyenik hale kolayca getirebilirsiniz. Zahmetsiz, pratik ve etkin bir temizlik isteyenler için son derece uygun özelliklere sahip olan elektrikli süpürge ile temizliği keyifli hale getirebilirsiniz.

Ultra Hijyen Sunan Yeni Nesil Teknoloji
  • - Hava ile tozu tek adımda ayrıştıran "PowerCyclone 4" teknolojisi ile üstün performansa ve ultra hijyen sağlar.
  • - "AirSeal" özelliği ve EPA 10 filtre sistemi, havayı dışarı püskürtmeden alerjiye neden olan maddeleri ve ince tozları yakalayarak sağlıklı, temiz bir hava sunar.
  • - "TriActive" başlık halı, parke ve fayans gibi zeminlerdeki tozu ve büyük parçacıkları tek seferde çekerek mükemmel bir sonuç verir.
  • - Süpürgenin özel olarak tasarlanan toz haznesi, sahip olduğu pürüzsüz iç yüzey sayesinde kolayca temizlenir.
Performansı Arttıran ve Kullanım Kolaylığı Sağlayan Teknik Özellikler
  • - 1,5 litre kapasiteli toz haznesi
  • - EPA 10 yıkanabilir filtre
  • - Metal teleskopik boru
  • - Standart başlık ve temizleme aparatları
Philips PowerPro Compact Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kutu İçeriği
Philips PowerPro Compact FC9323/07 Toz Torbasız Elektrikli Süpürge, kutusu içerisinde "TriActive" standart başlık, küçük başlık, aralık temizleme aparatı, 2 parçalı teleskopik boru, garanti belgesi ve kullanım kılavuzu ile beraber yer almaktadır.

3 farklı hareketi tek seferde gerçekleştirmeyi başaran "TriActive standart başlık; tabanı ile halıyı açar, geniş ağzı ile büyük parçaları çeker, yan fırçaları ile mobilya ve duvar diplerindeki tozları toplar. Elektrikli süpürgenin diğer temizleme aparatları ise koltuk araları, perde, süpürgelik gibi alanlarda detaylı bir süpürme işlemine yardımcı olur. 2 parçalı metal teleskopik boru, tozun ve diğer parçacıkları toz haznesine ulaştırır.

Dünyanın Popüler Elektronik Markası Philips
1891 yılında Gerard Philips tarafından Hollanda'nın Eindhoven şehrinde kurulan marka, kurulduğu günden bu yana ilklere imza atarak önce Avrupa'da sonra dünya çapında dev bir elektronik markası haline gelmiştir. Teknoloji alanında ilk sıralarda yer alan Philips, kaliteli ürün ve hizmet anlayışı ile dünyanın dört bir yanına ulaşmaktadır. Ses ve görüntü, kişisel bakım, anne ve çocuk bakımı, ev ürünleri, aydınlatma, telefon ve tablet ürünleri ile ön plana çıkan başarılı teknoloji markası, günlük yaşamı kolaylaştıran ürünleri ile kullanıcıların gereksinimlerine en iyi şekilde karşılık vermeyi hedeflemektedir.

Philips Toz Torbasız Elektrikli Süpürge Kullanım Önerileri
Philips elektrikli süpürge, üstün performans gösteren özellikleri ile hayatınızı kolaylaştırmaya yardımcı olur. Elektrikli süpürge, kolay ve pratik bir kullanım sunar.

Parke, seramik, halı gibi zeminler için tasarlanan standart başlığı Philips süpürgenin teleskopik borusuna takarak süpürme işlemine başlayabilirsiniz. Koltuk arası, mobilya köşesi, duvar dibi gibi ulaşılması daha zor alanlarda detaylı ve derin bir temizlik gerçekleştirmek için ise dar uçlu süpürme aparatlarını kullanabilirsiniz. Temizlik işlemi sona erdiğinde süpürgenin filtresini ve toz haznesini temizlemek ekstra hijyen sağlarken bir sonraki kullanımda süpürgeden yüksek performans elde edilmesine yardım eder.
Ürün detay paylaş
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR