Çeyiz Paketleri - Yazar: Ceren Özmen

Çeyiz Paketleri - Yazar: Ceren Özmen

Çeyiz Paketleri

Merhaba Hedef Avm ailesi,

Bu yazımızda, sizlere çeyiz paketlerimizden bahsetmek istiyoruz. Evlilik yolunda ilk adımını atanlar, sözlüler ve nişanlılar için bilgilendirici bir yazı ile karşınızdayız!

Her şeyden önce ne istediğimizi bilmek lazım ki ona göre alışveriş listemizi aklımızda oluşturmuş olalım. Beli soruları cevapladığınızda işiniz daha kolaylaşacaktır.
Örnek olarak misafiri eksik olmayan bir ev sahibi miyiz?
Yedek takım parçaları bulundurma ihtiyacımız var mı?
Bu soruların cevabını kendimize verdiğimiz zaman 6 veya 12 kişilik mi takım alacağımıza karar vermiş oluruz.
Devamında bizim için önemli olan tasarım mı yoksa fonksiyon mu?
Eğer tasarım sizin için daha önemliyse kullanışlılık ve kolay temizleme gibi alanlardan feragat etme durumunda kalabiliriz. Fakat tarafımız fonksiyondan yana ise bu saydığımız alanlardan ziyade kullanım özelliklerini ön plana çıkarmış oluruz. Burada seçim size kalmış olup iyi değerlendirme yapmış olmanız gerekir.


 

Peki ya renk tercihimiz?
İşte burada iş biraz zevklere kalıyor. Bazen ilk gördüğümüz renkte olan takıma vurulmuş olabiliyoruz evet ama işi sadece görsellik değil de biraz da kolay kullanım anlamında da değerlendirmiş olmak gerekebilir. Tabi biz size gidin sevmediğiniz rengi alın demiyoruz ancak temizleme kolaylığını, çizikleri ne kadar gösterip göstermeyeceğini de biraz göz önünde bulundurmanız size fayda sağlayacaktır.
Hatta biraz daha ileri gidip seçeceğiniz takımın rengini mutfak masası, mutfak dekoru veya salon yemek takımına göre dahi seçebilirsiniz. Bazılarımız total bütünlüğü severler ve böylece ideal düzeni kurmuş olabiliriz.


Son olarak da bu paketin elektronik kısmına değinelim.
Aslında bu kısmı başta tüm paket ile alırsanız uzun vadede çok kârlı bir karar vermiş olursunuz. Evet bazı parçalar o an size ihtiyaç gibi gelmeyebilir ancak ilerde bir aşamada ‘’Ah keşke onu da alsaydım’’ diyebilme ihtimalini unutmamanız gerekir.


Parçayı paket içerisinde alırsanız hem takımı bozmamış olursunuz hem de olası bir ihtiyacınızı karşılamış olursunuz. Aşağıda eklemiş olduğumuz görsel, “Korkmaz” markasının bir çeyiz paketidir. Görmüş olduğunuz gibi de oldukça dolu ve güzel bir paket içeriği vardır. Tüm görsele baktığınız zaman aslında hepsi birer temel ihtiyaca hizmet ediyor ve uyumlu bir paket olarak karşımıza çıkıyor. Siyah ve grinin havalı bir uyumu da gözümüze çarpıyor. Bu renk seçimleri sayesinde de hem lekeleri daha az gösterecek bir uyum yakalamış oluyoruz hem de asla eskimeyecek bir renk düzeni yakalamış oluyoruz. Ayrı ayrı aldığımız zaman hem kafa karıştıracak hem de daha pahalıya gelecek güzel ve kaliteli bir takımı tam bir paket altında toplamış oluyor ve bu işten kârlı çıkıyoruz.

Bu ve daha birçok paket seçenekleri için sizleri Hedef Avm şubelerimize ve web sitemize bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..

 

PAKET İÇERİĞİMİZ:

* 60 PARÇA YEMEK TAKIMI

* 84 PARÇA ÇATAL- BIÇAK TAKIMI

* 26 PARÇA KAHVALTI TAKIMI

* 14 PARÇA ÇELİK TENCERE SETİ

* 7 PARÇA GRANİT TENCERE SETİ

* 3 ADET SAHAN TENCERE

* 3’LÜ MİNİ TENCERE SETİ (ÇELİK)

* TOST MAKİNESİ

* ÇAY MAKİNESİ

* KAHVE MAKİNESİ

* BLENDIR SETİ

PAKETİMİZİN YANINDA REMINGTON SAÇ KURUTMA MAKİNESİ HEDİYEMİZDİR .


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: züccaciye, çeyiz paketi, korkmaz çeyiz paketi, hedef avm, mobilya, düğün,
Mart 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR