Karcher’la Hijyenik Temizlik Hedef Avm’de – Yazar: Elif Andaç

karcher-en uygun karcher-temizlik

 

 

Karcher’la Hijyenik Temizlik Hedef Avm’de – Yazar: Elif Andaç

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün sizler için Karcher marka temizlik ürünlerimizi kaleme aldık. Hijyenik temizlik dediğimizde ilk aklımıza gelen marka ismi “KARCHER” artık Hedef Alışveriş Merkezleri’nde.

1935 yılında Alfred Kârcher tarafından kurulan KARCHER marka temizlik makineleri, temizlik ekipmanları ve temizlik kimyasal ürünleri üreten bir markadır. Hijyen ve temizlik konusunda kendini tüm dünyaya kanıtlamış, müşteri memnuniyetini hakkıyla kazanmıştır.

Elektrik süpürgesinden dikey süpürgelere, buharlı temizleyicilerinden halı yıkama makinelerine kadar birçok ürün dalında reyonlarımızda yerini aldı bile.

Gelin sizinle KARCHER temizlik makinelerini birlikte daha yakından tanıyalım;

Elektrik Süpürgesi

 Yüksek emiş gücü sayesinde en ince toz detaylarına kadar toz haznesine hapseder

 Torbasız ve susuz toz haznesi sayesinde daha kolay ve tasarruflu temizlik sunar

 Hera filtresi sayesinde içerisine tozu hapseder ve dışarı bırakmaz. Ultra motor koruma desteği sayesinde uzun süre çalışıma uygundur, bu sayede motorda ısınma ve yanma yaşanmamalıdır

 Karcher elektrik süpürgesi konforlu bir temizlik sunar

Şarjlı Dikey Süpürge

Hepimizin evinde yardımcı asistan olarak kullandığımız, kullanırken de “oh be, büyük rahatlık” dediğimiz pratik dikey süpürgeler.

3 kademeli hız ayarı olan, lityum iyon bataryasıyla 50 dakika kullanım süresi sunar. Estetik ve ince tasarımı sayesinde koltuk altlarında ve dar alanlarda rahatlıkla hijyenik[H1] [H2]  temizlik sağlar. Döner fırçalı ve sert zemin başlığı sayesinde yüksek vakum gücü sağlar.

Başlığında ki led ışık teknolojisiyle en ince tozları bile görmenize yardımcı olur. Tek tuşla hazne boşaltımı ve kolay temizlenebilen filtresi sayesinde konforlu bir temizlik sunar.

Robot Süpürge

Hemen hemen her evde yerini alan akıllı yardımcılarımız robot süpürgeler.

Teknolojinin hızlı ve akıllıca gelişimi sayesinde temizlik hiç bu kadar kolay olmamıştı. (:

Hem süpürme hem silme işlemi uygulayan Karcher robot süpürge uzaktan kontrolüyle hijyenik bir temizlik sergiler. Yan fırçaları sayesinde köşe kısımlara kadar ulaşır ve tozu içine hapseder.

Lazer navigasyon sayesinde evinizi konumlandırır hafızasına kaydeder.

Çift lazer ve kamera sistemi sayesinde diğer robot süpürgelerin dışında bir performans sağlar ve kendini diğer ürün gruplarından ayırır. Farklı temizlik modları sayesinde istediğiniz veya ikili işlemi Wifi üzerinden aktifleştirebilirsiniz.

Cihazınız siz evde olmasanız da uzaktan kontrol edebilir, çalıştırabilir veya durdurabilirsiniz.

Karcher robot süpürgeyle temizlik hiç bu kadar kolay olmamıştı. (:

Buharlı Temizlik Makineleri

 İçine konulan suyu buhar ölçüsüne kadar kaynatıp buhara dönüştürür. Koruma filtresi sayesinde sizi güvende tutar

 Yoğun buhar sayesinde bütün mikropları yok ederek hijyenik temizlik sunar

 Mutfak dolaplarında, derz aralarında, ocaklarda ve fayansta derinlemesine temizlik elde edebilirsiniz. Kalıplaşmış yağ ve kirlerden kendinizi yormadan Karcher buharlı temizlikle kurtulabilirsiniz

 İçerisinde ki temizlik aparatlarıyla birçok alanda kolaylıkla kullanabilirsiniz

Buharlı temizlik makinesiyle hiçbir ev daha önce hiç bu kadar temiz olmamıştı.

Halı Yıkama Makineleri

Çok fonksiyonlu süpürgeler olarak da anılan halı yıkama makinesini hem kuru hem ıslak olarak da kullanabilirsiniz. Hem torbalı süpürge olarak hem de halı, koltuk yıkama olarak da kullanabilirsiniz.

Yüksek verimlilik sağlayan bu ürün her evde yerini almaya başladı bile. (:

İçerisinde bulunan vakum başlık sayesinde koltuklarda ve halılarda en altta ki tozu kiri pisliği yukarı çeker. Temiz su haznesi ve kirli su haznesini ayırır, böylelikle temiz suyla kirli suyu karıştırmaz. Gönül rahatlığıyla kullanabilirsiniz.

Hayatta en önemli en kıymetli değerimiz sağlığımızdır. “Her şeyin başı sağlıktır” cümlesini hepimiz sık sık kullanırız.

Sağlıklı bir yaşam, hijyen dolu bir ortamdan geçer. Hepimiz, daha sağlıklı bir yaşam için yaşam alanlarımızın temizliğine dikkat etmemiz gerekir, neyse ki KARCHER temizlik makineleri sayesinde bu durum oldukça kolay ve eğlencelidir.

Sizler de Karcher temizlik makinelerine sahip olmak için elden taksitli seçenekleriyle Hedef Avm şubelerimizi veya online Web sitemizi ziyaret edebilirsiniz.

Cep sevindiren fiyatlarıyla üstelik minimum taksit ödemeleriyle bu ürünlere sahip olabilirsiniz.

Sevgiyle ve sağlıkla kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.

 

 

Etiketler: karcher-en uygun karcher-temizlik
Kasım 15, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR