Öğrenci Mobilyaları Seçimleri – Yazar: Sevde Kır

ogrenci-mobilyalari-secimleri

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Okul sezonuna yaklaşırken, hem okul hayatı hem yoğun temponun ruh hali şimdiden üzerimize etki etmeye başladı. Defteriydi, kalemiydi, formasıydı derken alışverişlere start verildi. Oldukça tatlı bir heyecan olan bu okul öncesi alışverişi, hem öğrencinin isteğine hem de velinin bütçesine bağlı olarak ilerlemektedir.
Okul ile alakalı ürünler alındıktan sonra sıra öğrencinin en yoğun vakit geçireceği “öğrenci mobilyaları” seçimlerine kalıyor. Hem keyifle, hem konforlu hem de zinde olacağı bu mobilyalar daha çok öğrencinin tercihine göre şekil almaktadır.

Ortaokul, lise ve üniversite öğrencilerinin tamamına hitap eden birçok genç odası modelleri Hedef Avm’de ve bu blog yazımızda sizleri bekliyor!

Şu anda Hedef Avm’de “FULL ÖĞRENCİ PAKETİ” seçenekleriyle hem gönlünüze sinecek hem ödeme alternatifleriyle sizi kendisine aşık edecek modellere hem şubelerimizden hem de web sitemizden kolayca ulaşabileceksiniz.

Baza Seti Seçimleri Nasıl Olmalı?

Rahat ve keyifli uykunun en kolay alınacağı ürün yataktır. Zinde bir uyku ancak konforu sağlayan bir yatakta olur. Tabi ayrıca bir sağlık probleminiz var ise doktorunuzun önereceği bir yatak seçmeniz gerekmektedir.
Baza seçimi ise yine öğrencinin kendi boyu ve ağırlığı dışında odanın konumuna ve ebatına göre seçilmelidir.
Başlık seçimi, baza ile uyumlu olacak şekilde, ayriyeten ders çalışacağı ya da dinleneceği zaman sırtını rahatlıkla yaslayabileceği şekilde dizayn edilmelidir.

Çalışma Masası Nasıl Olmalı?

Öğrencinin tam adapte olması gereken, elinin altında lazım olacak tüm okul gereçlerini yerleştirebileceği standartlarda bir çalışma masası ve sandalyesi olmalı. Ders çalışırken, kitap okurken hatta belki yemek yerden de kullanacağı çalışma masası hepsini karşılayacak nitelikte olmalıdır.

Gardrop Seçimi Nasıl Olmalı?

Öğrencinin genel olarak eve geldiği gibi çantasını bir yana, formasını veya kıyafetini bir yana, kendisini de bir yana attığında hepsini bir arada toplayacak kurtarıcı elbette gardrobudur. A’dan Z’ye genç odasındaki dağınıklığa son veren ve her gözü verimli kullanılan gardropların seçimi de bu doğrultuda yapılmalıdır.
Sağlamlığı, kullanıma kolaylık sağlayacak detayları göz önünde bulundurulması gereken konulardır.

Şifonyer Seçimi

Takımın ve odanın rengine uyumlu oluşu dışında bir de çekmece adeti ve ray sistemi önemlidir. Öğrencilerin okul gereçleri, kişisel özel eşyalarını ya da kıyafetlerini yerleştirdiği şifonyerler de genç odasında önemli eşyalar arasındadır.

Genç odaları, hem öğrencilerin en çok vakit geçirdiği hem de arkadaşlarını gönül rahatlığı ile davet edebilecekleri dizaynda olmalıdır.

Elden taksit seçeneği ile, kartınıza taksit ile, Fibabank alışveriş kredisi ile birçok ürün yelpazesine ulaşabileceğiniz şubelerimize ve web sitemize sizi bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..

 

*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.

Etiketler: öğrenci paketi, en uygun mobilya, baza seti, gardrop, çalışma masası
Ağustos 28, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR