Ramazan Ayına Özel Dokunuşlar – Yaza: Öznur Subaşı

ramazan-ayina-ozel-dokunuslar

Hedef Avm’den herkese merhaba,

On bir ayın sultanı Ramazan ayına girmişken hayatımızın merkezi olan evlerimizde de biraz değişim yapma ihtiyacı duyuyoruz. Huzurlu ve göz yormayan bir alan oluşturmak adına size bazı dekorasyon önerilerimiz olacak.

Bolluk ve bereketin arttığı bu ayda beslenmemizden evinizin dekoruna kadar birçok değişiklik yapma ihtiyacı duyabilirsiniz. Bu mübarek ayda yaşam alanımızın konforlu olması oldukça önemli bir husustur. Mutfaklardan salonlara, bahçelerden balkonlarımıza kadar birçok alanda değişime gidebilir, bu alanları yenileyerek Ramazan ayını huzurla geçirebilirsiniz.

Huzurun gerçek noktası olan Ramazan ayına evinizi hazırlamak istiyorsanız kilit kelime sade ve sakin ortamdır.

✓ İbadetin yoğun olduğu bu ayda ruhen ve hissen huzur almak adına kullandığınız renkler sade ve göz yormayan huzur veren renkler olmalıdır. Beyaz ve tonları bu günlerde öne çıkan renklerdir. Aynı zamanda doğanın temsilcisi olan toprak tonlarıyla da dekorasyonunuza şık ve zamanın ötesinde bir dokunuş katabilirsiniz.

✓ Renklerin yanı sıra koltuklara küçük dokunuşlar da ihtiyaca göre önemli bir husustur. Örnek verecek olursak; akşam saatleri serin olabileceği için koltuğunun üzerine attığınız ince bir pike veya şal evinize doğal görünüm kazandıracaktır.

✓ Öte yandan Ramazan ayı iftar davetlerinde kalabalık olacağı için kalabalığa ve ortama uygun seçilen yemek masaları, yeterli miktarda yemek porselen takımları ve kalabalığı karşılayan çay keyfi yapabileceğiniz uygun ölçüde oturma grupları işinizi kolaylaştıracaktır.

✓ Kalabalığı dikkate alırsak antreniz için seçeceğiniz bol bölmeli, sık ve büyük portmanto da işinizi kolaylaştırıp kalabalık eşya görüntüsünü ortadan kaldıracaktır.

Aile büyüklüğüne uygun açılıp kapanabilen masa takımları, her ölçüye uygun kolayca bulabileceğiniz portmantolar ve masalarınıza şıklık katacak porselen takımlarını mağazalarımızda uygun taksit seçenekleri ile ve Web sitemizde bulabilirsiniz. (:

Ramazan ayının biraz daha bahar mevsimine denk geldiğinden buna istinaden balkon ve bahçelerinizi de açma vakti geldi demektir. Ramazan ayına uygun olarak iftar sonrası çay ve kahve keyfi yapacağınız balkonlarınızı uygun balkon oturma grupları veya sallanır salıncaklar ile dekore edebilirsiniz. Ek olarak loş ışık ve bahar kokulu çiçekler ile ufak dokunuşlar yapabilirsiniz. Ortaya atacağınız hafif dokumalı etnik model halılar ile dekorunuzu canlandırabilirsiniz.

Balkonlarınızı özel oturma setlerimiz, sallanır salıncaklarımız ve dekorasyonun öncüsü çeşit çeşit renk renk yumuşak dokulu halı modellerimiz ile siz değerli müşterilerimizi mağazalarımıza ve Web sitemize bekliyoruz.

Unutmayın ki; güzel bir ev huzurlu adımların başlangıcıdır. Güzel evinizde huzurlu günler diler iyi ramazanlar dileriz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: ramazan ayı, züccaciye, masa dizaynı
Mart 29, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR