Sonbahar Kampanyamızı Duydunuz mu? – Yazar: Elif Andaç

Sonbahar Kampanyamızı Duydunuz mu? – Yazar: Elif Andaç

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Kampanyaların ardı arkasının kesilmediği, indirimlerin durmaksızın devam ettiği ve aradığınızı rahatlıkla bulduğunuz Hedef Avm yine şahane kampanyasıyla karşınızdaaa.

Sonbahar, hüzün ayı derler ama biz buna kampanya ayı diyoruz. Muhteşem Sonbahar kampanyasıyla müşterilerini mutlu etmek isteyen Hedef Alışveriş Merkezleri yine durmadı.
Her kategoride evinizi süsleyecek bomba gibi bir kampanya yaptık yine. Peki Sonbahar kampanyamızı sizler de duydunuz mu?

Beyaz Eşyadan mobilyaya, tekstilden küçük ev aletlerine, elektronikten züccaciye ve daha neler neler. (:

Hedef Avm’ de cep sevindiren fiyatlara evinizi dizmek ve eksiklerinizi gidermek mümkün biliyorsunuz ki. Bir de sizlere şöyle bir ürün alınca yanında diğer üründe hediye desem tadından yenmez değil mi?

“1 taşla 2 kuş” dedikleri işte bu!

Gelin hep birlikte Sonbahar kampanyasında olan ürünlerin bir kısmına beraber göz atalım:

•YENİ NESİL ANDROİD TELEVİZYONLAR

Evimizin en büyük ihtiyaçlarından biri olan televizyonlar, yenilenmiş özellikleriyle çoğu eğlence diyarlarını evimize taşıyor. Sadece 1 tuş ile dünyanın öbür ucuna geçip görebildiğimiz hayatları evimize getiren bu mucizevi alet gelişen teknolojiyle zamanın ötesine taşınıyor.

Hedef Avm’de şuan Sonbahar kampanyasında olan televizyonlar fiyatlarıyla müşterilerini mutlu ediyor ve yanında sürpriz hediyeler barındırıyor.

Bir televizyon, en çok rahat bir konumdayken izlenir diyor ve televizyon alan müşterisine “Baba Koltuğunu” hediye ediyor.

Babalarımız ne şanslı değil mi? Onları düşünen bir Hedef Avm var. (:

•MOBİLYA VE UYKU GRUBU

Sonbahar kampanyasıyla dip fiyatlara düşen ürün gruplarında:

Yemek odası takımları, baza setleri ve koltuk takımları mevcut. Dilediğiniz ürünü aldığınız takdirde TV hediyenizi de almayı unutmayın. Hedef Avm her zamanki gibi yine mutluluk dağıtmaya devam ediyor. Eksiklerimizi Sonbahar kampanyasıyla Hedef Avm’de tamamlayın!

•EV ALETLERİ VE ZÜCCACİYE

Evlerimizdeki en büyük yardımcılarımız olan ev aletleri arasında “hijyen-temizlik” denilince süpürgeler ön plana çıkıyor. Yüksek emiş gücü sayesinde bizi tozlardan ve mikroplardan arındırıyor. Eee tabi, elektrikli süpürge denilince de aklımızda oluşan tek adres Hedef Avm oluyor. Birden fazla ürün çeşitleri ve markaları bulunan süpürgeler şuan bir de yanında hediyeli.
 

Süpürge ihtiyacınızı karşılarken yanında kahve makinesi ve bilendir seti hediyenizi de almayı unutmayın haa. (:
Bu soğuk havalarda Sonbahar kampanyası resmen içimizi ısıttı değil mi?

Hedef Avm kampanya yaparsa böyle yapar! (:

•BEYAZ EŞYA

Evlerimizin demir başları olarak adlandırdığımız bu ürün grubu da yenilenmiş özellikleriyle sizinle. Sonbahar kampanyasında buzdolaplarını, çamaşır makinelerini ve kış mevsiminin olmazsa olmazı kurutma makinelerini sizler için ön planda tuttuk.

Sizler de bu ürünlere çok uygun fiyatlara sahip olmak için Hedef Avm şubelerini mutlaka ziyaret ediniz.
Eveeett, gelelim bunda da en eğlenceli kısmına: yanında hediyenizi almayı unutmayınız lütfen.

Üfff, kampanya gibi kampanya! (:

Yüksek kaliteli ürünleri en uygun fiyatlarla sunan Hedef Avm, kampanya üzerine kampanya yapıyor. Sizler de ihtiyaçlarınızı karşılamak için Sonbahar kampanyamızı kaçırmayın!

Sonbahar kampanyamızdan yararlanmak ve bilgi sahibi olmak için Hedef Avm şubelerimizi ve Hedef Avm web sitemizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: sonbahar kampanyası, indirim, fırsat ürünleri
Ekim 20, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR