Tatil Valizinizi Bizimle Hazırlayın – Yazar: Öznur Subaşı

tatil-valizinizi-bizimle-hazirlayin

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Geldi gelecek derken sonunda yaz mevsimini karşıladık. Tabiri caizse; karpuz kabuğu denize düştü (: Kış ayları boyunca hayali ile yaşadığımız dinlenme serüvenimiz başlıyoooor.

Peki, sizler deniz ve güneşin tadını çıkarmaya hazır mısınız?

Gerçi tatilin yazı kışı olmaz, gezmeye elverişli bir bireyseniz eğer her mevsim size çok keyif verecektir. (:

Tatil döneminde, seyahat severler için valiz hazırlamakta çok heyecan verici bir süreçtir. Tatil valizinde bulunması gereken malzemeler konaklayacağınız yere ve kişisel ihtiyaçlara göre değişiklik gösterebilir; Kıyafetlerimiz, kişisel bakım ürünlerimiz bunlara bir kaç örnektir. Tatilinizi konforlu ve keyifli hale getirmek için doğru eşyaları seçip yanınıza almanız önemli bir unsurdur.

Valizininiz sağlamlığı, kalitesi ve boyutu da çok önemlidir. Mağazalarımızda satışa sunduğumuz My Valice marka valilerimiz; üç set olup büyük-küçük-orta şeklindedir. İçerisindeki bölmeleri ve güvenlik kilidi sayesinde malzemelerinizi zarar vermeden korur. Sizi yarı yolda bırakmayacak, renk renk çeşit çeşit My Valice ürünleri mağazalarımızda uygun taksit seçenekleri ile bulabilirsiniz.

Peki, valizde neler olmalıdır?

Tatil boyunca yapacağınız aktiviteye göre:

Güneş kremleri
Plaj havlusu
Mayo
Şapka
Plaj çantası ve güneş gözlüğü
Eğer spor yapan bir bireyseniz spor malzemelerini de ekleyebilirsiniz
Tatil yapılacak bölgenin hava şartlarına göre uygun kıyafetleri ve ayakkabıları seçebilirsiniz.

Tatiliniz hava yolu ulaşımı ile gerçekleşirse bagaj ağırlığına uygun şekilde valiz boyu seçilip yerleştirilmelidir. Otobüs yolcuğunda bagaj ağırlığı ve boyutları dikkate alınarak hesaplanmalıdır. Fazla kilo ve adetli valizlere ek ücret çıkabilmektedir.

Tatil valizi düzenlerken valizin her bölmesinden faydalanmalı ve kullandığınız ürünleri pratik hazırlamalısınız. Tatil valizde olması gereken havlu, gözlük vb. birçok üründe eksiğinizi tamamlamak için siz değerli müşterilerimizi mağazalarımıza davet ediyoruz

Herkse iyi tatiller diliyoruz (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yaz tatili, valiz, en uygun tatil
Haziran 26, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR