Yılbaşı Hediyeniz Hazır mı? – Yazar: Öznur Subaşı

yilbasi-hediyeniz-hazir-mi

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Yaklaşan yeni yılın son halkası olan Aralık ayıyla birlikte içimizi hafiften bir heyecan aldı yürüdü.. Haliyle Aralık ayı olunca konuşulan ve gündemde olan ağırlıklı konu tabi ki yılbaşıdır. Yeni yıl, yeni heyecan, yeni umutlar ve peşinden koşmaya devam ettiğimiz hayallerimiz.. Öncelikle herkese şahane bir yıl geçirmesi temennisiyle başlayalım blog yazımıza. (:

Yeni yıla nasıl girilirse tüm yılın öyle geçeceği yaygın bir inanıştır bu sebeple yeni yıl gecesi tüm sevdiklerimiz ile bir arada, bol kahkahalı bir şekilde geri sayım yaparız. Ayrıca birbirimize sarılıp tüm yıl sevdiklerimizden ayrılmamayı dileriz. Onlar için birbirinden güzel yılbaşı hediyeleri tercih eder, yüzlerinde hoş bir tebessüme sebep olmak isteriz. Çünkü biliriz ki sevdiklerimiz yeni yıla mutlu girerlerse tüm yılları aynı güzellikte mutlulukla geçecektir.

Peki yeni yıla doğru adım adım yol alırken sevdiklerinizin yüzündeki o mutluluğu görebileceğimiz hediyelerimiz hazır mı?
İster henüz hediyesini seçmeyenlerden olun ister alternatif hediyeler bakanlardan, bu yıl aradığınız o mükemmel hediyeyi Hedef Avm mağazalarında ya da Web sitemizde kolaylıkla bulabileceksiniz!

Peki sevdiklerimize neler hediye edebiliriz, gelin size fikir olalım.

En değerlimiz annelerimizin hediye seçimi ile başlayalım ilk olarak.

Cennet onların ayakları altındayken, her şeyin en iyisini hak ediyorlarken onları mutlu edecek bir hediye seçmek isteriz değil mi? Bizi dünyaya getiren bu muhteşem kişiye ne hediye etsek onun emekleri karşısında az kalır tabi ki fakat onu gülümsetmek hoşnut etmek hiçte zor değil. Anne kız sohbetlerinin olmazsa olmazı, Türk kahvesi makinası ve kahve fincan setleri, her daim yanında hissetmek için cep telefonları, annenizin ev işlerini kolaylaştırmak adına elektrik süpürgesi ya da bulaşık makinaları, yemek yaparken yorulmasın annem pratik olsun derseniz eğer Airfry fritözler ya da granit ve çelik seçenekli tencere takımları, kış konforu yüksek olsun, annem her şeyin en iyisini hak ediyor derseniz eğer renk renk yumuşacık battaniyeler ve pamuk saten nevresim takımlarımız ile anneleri mutlu etmek için sizleri mağazalarımıza davet ediyoruz.

Peki ya kahraman babalarımızı gülümsetmek zor mu? Tabi ki değil. (:

İlk aşkımız olan babalarımız için de birçok hediye seçeneğimiz mevcut. Mesela güzel bir tıraş makinesi, oyun sever babalar için tabletler, haber sever gündemci babalar için ultra HD Smart TV’ler, dakik babalar için saatler, gözlerini korumak için güneş gözlüğü, keyifçi babalar için de sallanır koltuk ve çay makinesi seçenekleri ile babalarımızı mutlu edebilirsiniz.

Peki ya kardeşlerimiz? Onları da unutmadık.

Bazen çok kızdığımız hatta kapıştığımız ama her zaman çok sevdiğimiz abi ve kardeşlere hediye seçerken onların ilgi alanlarını göz önünde bulundurmak önemlidir. Teknoloji düşkünü abimiz için elektronik ürünler, Bluetooth kulaklıklar ya da daha da ötesi elektronik scooterlar ideal bir hediyedir. Daha sakin yapılı bir abiniz var ise bisiklet de tercih edilebilir.

Can yoldaşı, dert ortaklarımız ablalarımız neleri sever peki?

Genelde ablalar bakıma önem veren, hâkimiyeti elinde tutan yapılarıyla bilinir. Eşyalarını kullanmanızdan pek hoşlanmazlar mesela. (: Ablalarımıza alınacak hediye seçenekleri olarak saç bakım ürünleri, epilasyon aletleri tercih edebilirsiniz. Çeyizci bir ablanız var ise çok şanslısınız ki hediye seçeneği çok fazladır. Tencere takımları, yemek takımları, bardak takımları, yorgan yastık setler, küçük ev aletleri ve her kategoriden hediye onu mutlu edecektir.

Peki ya biricik arkadaşlarınız?

Sevgilinizden ayrıldığınızda sizi sabaha kadar dinleyen, dertlerinizi çözmek için elinden gelen her şeyi yapan, dostunuz, sırdaşınız için ne düşündünüz? Can dostunuz için akıllı saatler, gözlük ve çok beğenilen çantalarımızı tercih edebilirsiniz. Arkadaşınızın tarzına uyan renk renk çanta modellerimize bayılacaksınız.

Ve son olarak miniklerimizi unutmuyoruz.

Artık onlar için de bir reyonumuz var. Çeşit çeşit oyuncak modellerimiz mağazalarımızda miniklerimizi bekliyor. Onları mutlu etmenin en güzel yolu Hedef Avm mağazalarından geçiyor.

Yukarda belirttiğimiz hediyeler ve çok daha fazlası Hedef Avm’de binlerce farklı hediye seçenekleri ile yılbaşı gecenizi neşelendirebilirsiniz, üstelik bunu cebinizi yormadan uygun taksitler ile yapabilirsiniz.

Yeni yılın en güzel müjdeler, en güzel sürprizlerle kapınızı çalması ve yeni yılı tüm dünyaya ümit saçan gülücüklerle karşılamanız dileğiyle.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yılbaşı, yılbaşı hediyesi, uygun hediye
Aralık 17, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR