23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Yazar: Sevde Kır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı - Yazar: Sevde Kır

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı

Dünya tarihinde benzeri olmayan, çocuklara ithaf edilmiş tek bayram olma özelliğini taşıyan 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramımız kutlu olsun!
Her yıl ülkemizde ve KKTC’de kutlanan bu bayramımız, bizlere her sene çeşitli gösteriler ve şenliklerle sunulmakta ve oldukça keyifli bir atmosfere bürümektedir.
Takvim yaprakları 1921’i gösterdiğinde, artık şanlı tarihimizde 23 Nisan da tüm heybetiyle yerini almıştır. Öncesinde oldukça çalkantılı bir dönemden geçen Türkiye Cumhuriyeti, Atatürk’ün emriyle günümüze kadar devam eden ve edecek olan bu bayramı bizlere hediye etmiştir. Tabi bu sadece bizim ülkemize ve yavru vatanımıza armağan edilmekle kalmamış, ülke sınırlarını aşarak, dil – din – ırk – renk fark etmeksizin tüm dünya çocuklarına hediye edilmiştir.

Bu özel günün anlamını katmerlemek de biz büyüklere düşmektedir. Küçüklerimizi, geleceğin kurtarıcılarını en güzel şekilde yetiştirmek, hem bireysel hem de toplumsal olarak bizim sorumluluğumuzdadır. Bunun için de çocuk odası seçiminden bisiklet modellerine, oyuncaklardan bebek odalarına, her yaşta ve her alanda onların ihtiyaçlarını karşılayabileceğiniz bir adres var 22 yıldır. Böylesi gurur verici bir günü, biz de Hedef Avm olarak sizlere yaşatmak istedik ve sahip olabileceğiniz birbirinden anlamlı ürün yelpazemizle sizlere sunduk, sunmaya devam edeceğiz.


 

Hedef Avm olarak, 22 yıldır hem çocukların, hem gençlerin, hem büyüklerin birçok ihtiyaçlarına hitap eden ve kaliteli ürünleri ile gönüllerde taht kuran bir firma olduk. Şimdi çocuklarımızın günü ve onların gönüllerinden geçen şahane hediyeler yine Hedef Avm’de sizleri bekliyor.

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramının anlamına, şenliğine, ruhuna hitap eden ürün çeşitleriyle çocuklarımıza keyifli bir anı bırakmak için şimdi adım atma zamanı!

Hep kendimiz şımartmak olmaz değil mi? Çocuklarımızın gözlerinin içini güldüğünü görmek dünyadaki yegâne duygulardan biridir. Tarifsizdir ve hiçbir şeye değişilemez kıymettedir. Daha fazla vakit kaybetmeden sizleri de hem Hedef Avm şubelerimize hem de web sitemize bekliyoruz.

Her günümüzün bayram gibi geçeceği, çocuklarımıza fevkalade bir dünya bırakacağımız günlerin gelmesi dileğiyle..

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: 23 nisan, çocuk bayramı, egemenlik, alışveriş, çocuklar, hedef avm, çocuk odası, bisiklet, oyuncak
Nisan 22, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR