A’DAN Z’YE DÜĞÜN ÇEYİZ PAKETLERİ – YAZAR: Tuba Azak

A’DAN Z’YE DÜĞÜN ÇEYİZ PAKETLERİ – YAZAR: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhaba!

Yine şahane fikirleri bulabileceğiniz harika bir blog yazısı ile karşınızdayız!
Sevgimizin pekiştiği, evlilik teklifiyle taçlanan birlikteliğin tatlı telaşlarından hepimiz azıcık muzdarip de olsak hatırda kalan en güzel duygulardan biri de düğün hazırlıklarıdır. Özenle ve zevkle yapılan bu heyecanlı alışverişin eksiksiz olması için hem çok fazla enerji hem çokça para harcanabiliyor.

Tabi kız ve erkek tarafındaki büyüklerin heyecanı da sizle eş değer olup ufak tefek öneri ve müdahalelerde bulunması sizi az biraz yoruyor olacak olsa da bunları da zevkiniz dahilinde artı bir fikir olarak değerlendirmek sizin lehinize olacaktır. (:

Düğün hazırlıkları başlar başlamasına ama önemli olan biraz da ayağımızı yorganımıza göre uzatıp bütçemize uygun ürünler ve eşyalar seçmemizdir.

Hedef Avm’de bu konuda rahatlatan cazip indirim ve fırsatlarla sizleri bekliyor!

Dilerseniz yeni yaşam alanınız için öncelikle mutfaktan başlayalım. (:

  • 12 Kişilik Yemek Takımı

Elinizden çıkacak lezzetli yemekler için birçok marka ve desen seçenekleriyle zevkinize uygun modeller sofranızı şenlendirecek nitelikte.

  • Bardak-Sürahi Takımı

Seçeceğiniz tabaklara uygun ister gold detaylı isterseniz de gümüş detaylı, düz ve işlemeli veya kristal bardaklarda olmazsa olmazlardandır.

  • Çatal-Kaşık-Bıçak Takımı

Çatal kaşık takımı aldığınızda en dikkat edilmesi gereken hususlardan biri paslanmıyor olması ve bulaşık makinasında yıkanıyor olmasıdır.

  • Tencere Takımı Çelik ve Granit

Çelik tencerelerde 18/10 Cr/Ni olması önemli bir niteliktir. Tencerenin ağırlığına göre %72'si çelikten, %18'i kromdan ve %12'si nikelden oluşmaktadır.

 Nikel ürünün paslanmasını ve kararmasını önlerken krom da ürüne parlaklık katar.

Granit tencereler biraz daha ağır ürünlerdir. Ağırlığını hissettiğiniz ürün orijinal bir üründür. Koyu gri, açık gri ve kahve tonlarındaki seçenekleriyle mutfağımıza renk katarlar.

Mutfağınızdaki kurulu düzenin birçoğunu tamamladık. Şimdi sıra mutfakta kullanılacak elimiz ayağımız niteliğindeki yardımcı küçük ev aletlerinde. 💕

İsterseniz ayrı ayrı isterseniz tek bir ürünle birden fazla iş yapabileceğiniz çırpma, karıştırma, doğrama başlıklarıyla yer kaplamayan, kullanışlı bir ürün tercih edebilirsiniz. Özellik ve renkler markalara göre değişkenlik gösterebilir, satış danışmanınızla istişare halinde kalıp size en uygun olanı seçebilirsiniz.

Gerekli ekipmanları edindiğimize göre şimdi mobilya kısmına geçebiliriz.

Mobilyalarda evin ölçülerini de baz alarak bir karar vermeniz çok daha isabetli bir karar olacaktır.

Dikkat edilmesi gerekenleri şöyle bir sıralarsak;

Mobilyanın sağlamlığı

Kullanışı ve konforu

Bütçenize uygun bir ürün seçmeniz

Kullanılan kumaşların temizlenebilir olması

Tarzınıza ve zevkinize hitap etmesi önemli olan mobilyada Hedef Avm’nin size sunmuş olduğu tüm ayrıcalıklardan yararlanabilir, bütçenize uygun olan paketi satın alıp ödeme koşulunda da taksitlendirmeler yapabilirsiniz.

Gelelim bir diğer büyük eşya olan beyaz eşya bölümüne.

Beyaz eşya seçiminde de dikkat edilmesi gereken kriterler vardır ve onları da aşağıdaki gibi listeleyebiliriz;

Bulaşık makinası için fazla programlı olmasındansa ihtiyacınızı görecek programların mevcut olmasına dikkat edilmelidir.

Çamaşır makinasının sıkma devri, hızlı yıkama ön yıkama gibi programların var olup olmadığı göz önünde bulundurulmalıdır.

Buzdolabında elektrik kesimine karşı saklama süresi, hacmi, ebatları ve servis ağının kalitesine bakılmalıdır.

Fırın alırken de turbo fırın alınması, ocak gözlerinin rahat temizlenebilmesi, ızgara yaptığınızda kolay temizlenebilmesi açısından statik olması da bir diğer önemli konulardan biridir.

Televizyon alırken de ekran yenileme hızı Full HD ya da 4K Android sistemli oluşu artı bir avantaj olarak karşımıza çıkar ekranın aynı zamanda boyutu da önemli tabi.

Evimizin bir diğer vazgeçilmez dekoratif ürünlerinden biri olan halılara gelelim bir de.. Halı seçimi de mobilya gibi beyaz eşya gibi oldukça önem taşır. İşte dikkat edilmesi gereken bazı hususlar;
Halıyı kullanım alanına göre seçmek
Mobilya ve perdelerle uyumu
Halının ölçüleri
Özelliklerine göre halılar seçmek

Evinizin öncelikli olan tüm alınması gerekenleri sizler için bir derlemiş olduk..(:

Bu ürünler ve daha fazlası için cazip ödeme koşulları ile sizleri Hedef Avm şubelerine veya web sitemize bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..

 

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: düğün paketleri, evlilik, en uygun düğün paketleri, çeyiz paketleri, alışveriş
Haziran 03, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR