Akıllı Yardımcılarımız Robot Süpürgeler Dünyayı Ele Geçiriyorlar! YAZAR: ELİF ANDAÇ

Akıllı Yardımcılarımız Robot Süpürgeler Dünyayı Ele Geçiriyorlar! YAZAR: ELİF ANDAÇ

Hedef Avm’den herkese kucak dolusu selamlar ve sevgiler,

Geçtiğimiz yazılarımızda sizlerin yoğun ilgisi bizi öyle bir kamçıladı ve öyle çok araştırmaya yöneltti ki, neden daha iyisi olmasın dedik veee…
Yeni yazımızla karşınızdayız!

Sizlere birçok ürün ve konfor alanlarıyla ilgili yazılar yazmıştık ama gelin görün ki her gün yeni ürünler piyasaya çıkıyor ve bu da bizleri yeni bloglar yazmaya ve siz değerli okuyucularla buluşturmaya itiyor.

Biz en güzel ve gözde ürünleri sizler için derledik ve huzurlarınızdaaaaa… Robot Süpürgelerrrrrrr..

Ehh nerede kalmıştık?  Hııııhhh! Teknolojinin hızla gelişmesiyle bize de yardımcı materyaller doğmaktadır demiştik. Şimdi onlara bir yenisi daha eklendi, haydi onu hep birlikte tanıyalım. (:

Hayatımızın bir parçası haline gelen, hem evimizin hem ailemizin bireyi olan robot süpürgeler, şimdi daha gelişmiş, farklı özellik fonksiyonlarıyla evimizin içinde yer edinmiş ve bize dosttan öte olmuştur.
Her şekilde bize destek olan, özellikle biz kadınların ki bilhassa ebeveynlerin eli ayağı olan yardımcılarımız, canımız ciğerimiz robot süpürgeler!

Artık ‘çöp haznesi doldu mu acaba?’ korkusu ve derdine de son veriyor bu alametifarika robot süpürgeler.

Yahu nedir bu robot süpürgenin numarası bu kadar diye bir soruyor insan değil mi?

Başlayalım bu nevi şahsına münhasır ürünümüzü yakından tanımaya;
 

Kutulu robot süpürgelerimiz artık bizimle!

Her şeyini artık tek başına halledebilen, haznesi dolduğu zaman tıpış tıpış çöp kutusuna giden, kendi haznesini kendi temizleyen bir asistanımız var ki hatta evin en küçük akıllı bıdığı da diyebiliriz kendisine. (:

Çok çok hoş geldin aramıza sevgili robot süpürge!

Farkında mısınız, teknoloji biz rahat bir yaşam sürebilelim ve kendi benliğimizi yakalayabilelim diye adeta savaşıyor gibi ve bu savaşta asla kaybeden yok eğer ki doğru yerden yakalamayı biliyorsanız. (:

Hatırlayanlar bilir, önceleri bir çizgi film vardı Jetgiller diye. Bu çizgi filmde her şey otomatik ve o kadar kolay ve otomatikti ki, çocuk aklımızla 'nasıl oluyor ya bu' diye şaşırıyorduk. Halbuki oluyormuş J

Veeee şimdi aklımızda ki soruları da temizleme zamanı! Gelin hep birlikte bu ürünlere sahip olmak için dikkat etmemiz gerekenler neler bit göz aralım. (:

* Hangi Robot Süpürge alınmalı veya robot süpürge alınırken nelere dikkat edilmeli?

Birçok firma, adlarıyla satışa sunulmuş yardımcılarımıza sahip olmak için, dikkat edilmesi gereken konularda hakimiyet kurmuştur. Bulunduğu kategoride güçlenmiş, servis ağları geniş ve en önemlisi satış sonrası hizmetleri kuvvetli olan markalardan alışveriş yapmak memnuniyet için en önemlisidir.

Ürün özellikleri marka değişikliğine göre değişiklik göstermektedir. Farklı markaların aynı özelliklerde olan birçok robotuna denk gelebiliriz ki bu da bizi seçenekler arasında tereddütte bırakabilmektedir.

O halde gelin sizlerle başlıca marka isimlerini paylaşayım hemen çokta bekletmeden. :)

* XİOAMİ

* WİAMİ

* FAKİR

* SUNNY

* FANTOM

* TEFAL

*VİOMİ

 

En önemli olan, ‘Bizim asıl ihtiyacımız olan şey nedir’ sorusudur.

Farklı farklı özelliklere sahip olan bu ürünlerde, kendi ihtiyacınız doğrultunuzda seçim yapmanız size her zaman doğru bir sonuç elde ettirecektir.

Süpürsün ama silmesin dediğiniz yardımcınız size sadece süpürerek yardımcı olacaktır mesela.

Peki …

Ben de sizlere şöyle bir soru sormak istiyorum;

Süpürüyorsa neden silmesin?  Bunu yapabilecek kadar akıllılar :) Bırakalım yapsınlar, eline mi yapışacak..

Bizler de elimize kahvemizi, çayımızı alarak keyif yapalım :)
Zamandan kazanarak hayattan zevk alalım. Bu konforu kendimize neden çok görüyoruz değil mi?

Hem süpürsün hem silsin hem de evimizin her köşesini en az bizim kadar iyi tanıyabilsin, evimize bizim kadar hassasiyetle yaklaşsın, üstelik kendi temizliğini de kendisi yapsın. Ooohhh, üzerine bir de çay demlesin börek yapsın. Şaka tabii. Ama şimdilik.. neden ilerleyen teknolojide bu da olmasın? (:

Allah’ım bu robot süpürgeler sanki evin hizmetlisi, evin bakkala gönderilen küçük çocuğu, adeta evin bir bireyi.. Balll balllll

Evimizde kendi benliğimizi yaratmayı unutmuştuk ama neyse ki bize hatırlattılar :)

* Peki en iyi robot süpürge hangisidir diye sorsak?

 

En iyi robot süpürge, evinizde size yardımcı olmak için bekleyen hatta beklemeyen size yardımcı olan süpürgedir :)

Hangi robot süpürgeyi alırsanız alın mutlaka sizin elinizden tutacaktır.

Bence hepsi çok yardımsever ürünlerdir ama en iyisi bize ihtiyaç duymayan, bizim de extra temizliğe ihtiyaç duymayacağımız üründür. Demiştim ya, hem zaman hem konfor sağlıyor bu muhteşem kahramanlarımız!

Ben buradan ‘olmuşken hepsi olsun canıııım’ dediğinizi duyar gibiyim :)

Bence de olsun tabi! Biz hem kadınlar hem ebeveynler bunu zaten çoktandır hak ediyoruz değil mi?

Şimdi evimizi, sağlığımızı onlara emanet ediyoruz ve kendimize daha çok vakit ayırıyoruz.
Arkamızda çok akıllı, çok marifetli bir asistan bırakıyoruz :)

Koşulsuz güven ve gönül rahatlığıyla alabileceğiniz asistanlarınız, sizlerin elinden tutmak ve sizlere yardımcı olmak için hazır!

Peki ya sizler hazır mısınız? :) 

Bu artık pekte gizli olmayan kahraman ve yardımcılarınıza sahip olmak için sizleri;

Satış sonrası hizmette sınır tanımayan, senetli taksit seçeneği sunan ve birçok güzel ürünlerin markasıyla hizmet veren Hedef Avm şubelerine veya Hedef Avm online sitesine bekliyoruz.

Sevgiyle kalın :)


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: robot süpürge, hangi robot süpürge alınmalı 2021, robot süpürge alırken nelere dikkat edilmeli, temizlik robotu hangi marka iyi, robot süpürge evi siler mi,
Ocak 11, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR