AYAKKABILIK SEÇİMİ AYAKKABI SEÇMEK KADAR ÖNEMLİ DİYENLER YAZAR:TUBA AZAK

tugbaazak

AYAKKABILIK SEÇİMİ AYAKKABI SEÇMEK KADAR ÖNEMLİ DİYENLER (:

Gelin öncelikle ayakkabılığın ve portmantonun icadı nereden gelmiş bir göz atalım..

En başa geri gidersek eğer Hz.Adem ve Hz.Havva’dan beridir temel ihtiyaçlarımız arasında yemek içmek gelirken bir de giyinme ve kişisel temizlik baş köşeye oturmuştur..

Karnımızı doyurduk, üzerimizi giyindik ama çıplak ayak mı yere basacağız? Düşününce bile insan rahatsız oluyor değil mi?..

Dur 1 tane ayakkabı alayım, aradan zaman geçer aaa bu ayakkabı da indirime girmiş hemen alayım.. Vitrinde bir ayakkabı görürüz ve neden benim olmasın deyip onu da alırız derkeeeenn.. Evimizde yığınla ayakkabı dolarken bunları hem bir arada hem de temiz bir şekilde muhafaza edeceğimiz ayakkabılık ve portmantolar bu şekilde icat olmuştur.

Yani tamamen zaafımızdan (:

Ayakkabılık çoğu evde içeriye girdiğimizde bizi karşılayan, kalabalık  ailelerin ayakkabılarını dışarıdaki kötü görüntüden arındırıp kendi içine saklayan, çok kullanışlı ve kurtarıcı bir üründür.

Ayakkabılık seçiminde haliyle hem içerik kullanımının çokluğu hem de ürünün  evimizi yansıtan bir modelde olması gerekir.

 Bazı modeller uzun kapaklı, bazıları kısa aynalı çekmeceli, bazısı sürgülü ve hem renk hem ebat seçenekleriyle birçok çeşidi bulunmakta fakat daha çok kapaklı olanları tercih edilmektedir.

Evimizin bir nevi dekor yansıması olan  bu ürün, haliyle seçim yaparken türlü seçeneklerden yararlanıp var olan alanımıza en uygun ve en kullanışlı kapasiteli olanı seçmemize de fırsatlar sunmakta.

Ayakkabılık ya da portmanto seçerken kaç kişilik bir aile olduğumuzu hesap edip gerekirse uzun ve kullanışlı hatta  evden geldiğimizde üzerimizdeki ceket vb. Eşyaları asabileceğimiz bir alanın olması kullanış açısından yine artı bir puan kazandırır.

Boydan olan ürünlerin aynalı olması da hem antrenize bir derinlik genişlik sağlayıp, evden çıkmadan öncede kendinize bakıp üzerinizdeki son dokunuşları yapmanızı sağlar. 

Günümüzde insanlar kullanıma uygunluğu kadar estetik duruşuna da önem vermesinden ötürü ayakkabılık seçenekleri de hem retro hem bohem dokunuşlarla bir hayli ilgi odağı olmuştur.

Bir çok ürün gibi mobilyamızın tamamlayıcı ve göz bebeği bu ürünlerden birine sahip olmak için sizleri de Hedef AVM şubelerimizi bekliyoruz (:

 

 

Sevgiyle kalın..
TUBA AZAK


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: ayakkabılık,portmantoluk,ahşap,mobilya,evinizin,ayakkabılık,modelleri
Kasım 29, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR