BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ – YAZAR: Ayça Gül

BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ – YAZAR: Ayça Gül

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Babalar Günü haftasında yine şahane bir blog yazısı ile karşınızdayız! Birbirinden şık ve her bütçeye uygun hediyeleri sizler için derledik.
Yolumuza her daim ışık tutan, yemeyip yediren, kendinden vazgeçip bizi düşünen sevgili babalarımız için hediye seçenekleri o kadar çok ki.. Hep onlar bize yatırım yapacak değil ya, sıra bizde!
Yarım elma gönül alma dedik ve bütçenizi zorlamadan alabileceğiniz birkaç ürüne sizler için kafa yorduk. (:
Babalar gününü kutlamak adına “henüz ne hediye alacağım” diye düşünüyorsanız bu bilgilendirici içerik yazımıza mutlaka göz atın deriz. (:

Saat (Kol Saati)

Yaşamımız boyunca varlığını hissetmenin bile yeterli olduğu, bizlere doğruları göstererek hayata hazırlayan çocukluk kahramanlarımız olan babalarımıza Hedef Avm’nin Babalar Günü hediyesi için özel seçtiği saatlerden hediye ederek onlarla geçirdiğimiz zamanları özel hissettirmek ve saate baktıkları zaman yüzlerine tatlı bir tebessüm kondurmak mümkün. Babalarımız için en güzel saatler, en şık model seçenekleri ile Hedef Avm’nin geniş saat stantlarında sizleri bekliyor.

Gözlük

Babalar günü hediyenizi henüz almadıysanız, şık bir güneş gözlük seçimi ile babanızı mutlu etmekle kalmayıp ona her mevsim kullanacağı bir hediye vermiş olursunuz. En güzel ve babanızı sevindirecek modelleri ile Hedef Avm’nin her şubesinde gözlük modellerimizi inceleyebilirsiniz.

Pijama Takımı

Babaların uyku keyfini maksimum seviyeye çıkarmak için ve kusursuz bir rahatlık sunmak için pijama seçenekleri harika bir hediyedir. Babaların gününü Hedef Avm’den alabileceğiniz en rahat pijama takımları ile taçlandırabilirsiniz. Babanızın evde geçirdiği zamanı çok daha huzurlu hale getirebilmek sizin elinizde!

Erkek Bakım Seti (Kişisel Bakı Seti)

Babalarınıza alabileceğiniz özel hediyeler arasında yer alıyor. Biliyoruz ve biliyorsunuz ki elbette tüm babalar yakışıklıdır. Tepeden tırnağa zahmetsiz hassasiyet için neden şık bir tıraş seti olmasın? Harika bir tercih değil mi? Artık tam zamanı! Hedef Avm’nin her şubesinde birden fazla tıraş makinesi ve kişisel bakım setine rahatlıkla ulaşabilirsiniz.

Tv Koltuğu - Sallanır Koltuk (Baba Koltuğu)

Tv Baba Koltuğu, uzanmalı ve fonksiyonlu tasarımı ile Babalar Günü için gözde ürün ve hediye olarak günün tüm yorgunluğunu ve stresini atsın diye bu sallanır koltuğu sizlere sunmak istedik. Bir fincan kahve eşliğinde en güzel muhabbetlerimizi konfor içerisinde yapmak dileğiyle.

BABANIZ RAHAT OLSUN DİYE HEDİYESİ BABA KOLTUĞU OLSUN..

Babalar gününüzü kutlarız..

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: babalar günü, babalar günü hediyesi, babalar günü hediyeleri
Haziran 07, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR