BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ – YAZAR: Öznur Subaşı

BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ – YAZAR: Öznur Subaşı

BABALAR GÜNÜ HEDİYESİ


Hedef Avm’den herkese merhaba (:

Yaklaşan “Babalar Günü” konseptine uygun şahane bir blog yazısı ile karşınızdayız. Alınabilecek hediyeler listemizde her bütçeye uygun ve hatırı sayılır ürünler var.

Öncelikle gelin günün anlam ve önemine değinelim sizlerle. (:
Ne kadar güzel bir kelime değil mi 'BABA'.
Sadece bir kaç örnek vermek gerekirse; Başkahramanımız, bir dağ, yıkılmayacak duvarımız, en güçlü gölgemiz, kızlar için ilk aşk, erkekler için ilk dost ve daha tarif edilemeyecek kadar birçok anlam barındırıyor baba. Küçükken kucağında, büyüdüğümüzde ise omzuna sığındığımız muhteşem bir dağdır.

Peki onlar için yaklaşan babalar günü ile ilgili hazırlıklar yapmadan olur mu? Tabi ki hayıııııırrr (:
Kahramanlarımızı mutlu etmeye, bu özel günde onları özel hissettirmeye ve en önemlisi ilk aşkımız babalarımıza sevgimizi anlatmaya hazır mıyız?

Şimdiye kadar bizim için hiçbir fedakârlıkta sınır tanımayan o muhteşem kahramanlarımıza bu özel günde biz de bir şeyler yapabilmeniz için size bir liste derledik.
Hadi gelin babalarımızı mutlu eden ve onların gündelik hayatını kolaylaştıracak hediyeler nelermiş bir göz atalım. (:

Çocuklar babaları ilk tıraş olduğu zaman koşa koşa gidip boynuna sarılıp o yumuşacık tertemiz yüzünü öpmek koklamak ister, siz de bu kervana katıldıysanız ve devam ettirmek istiyorsanız bir tıraş makinesine ne dersiniz? (:
Her ne kadar büyükbabalarımızdan kalan fırçalı, sabunlu, jiletli tıraş takımları ile sinekkaydı tıraşı kişisel bakımına gıptayla baksak da, şehir erkeğinin tıraş ihtiyacının en büyük kurtarıcısı, günümüzde farklı modelleriyle ve farklı kullanımlar vadeden tıraş makineleri olmuştur.

Öte yandan tıraş makinesi deyince aklımıza tıraş olmak gelse de tıraş makinesi sadece tıraş olmaya değil, sakal stilini ayarlamaya, sakalı, saçı, favorileri ve enseyi düzeltmeye, hatta genel vücut tüylerinin alınmasına da yarar. Elektrikli şarjlı şarjsız, bataryaları ile pratik kullanıma uygun makinalar babamızın bize daha çok vakit ayırmasını sağlayarak işlerini kolaylaştıracak, kıl köklerine zarar vermeden tıraş olmanın keyfini ve rahatlığını sağlayacaktır.

Hadi birkaç öneri verelim sizlere bu makineler hakkında;
Sadece saç için olan makineler, saç sakal şekillendirici bakım setleri olarak çeşitlendirilmektedir
Seyahatler için kullanılan ufak portatif tıraş makineleri ya da her bölgeye uyumlu başlık seçenekleri olan, kullanımı kolay olan tıraş makineleri
Babamın yüz şekline uygun olması önemli diyorsanız; oynar başlıklı makineler bu durumda tam ideal olacaktır
Benim babam banyoda tıraş yapmayı tercih eder diyorsanız; su geçirmeyen tıraş makineleri gayet ideal bir seçim olacaktır
Çok fonksiyonelli, hem kablolu hem şarj olabilen modelli bıçaklı ağzı, ne çok geniş ne de çok dar modelleri de tercih edebilirsiniz

Tabi ki babalar günü hediyelerimiz tıraş makinesi ile sınırlı değil.

Güzel bir öpücük ile beraber bol bol anılar biriktirebileceğiniz, yüksek çözünürlüklü kameraları yanı sıra her özlediğinizde sesini duymak için kolayca ulaşabileceğiniz cep telefonları da listemizde yer almaktadır.
Birbirinden farklı marka ve model seçenekleriyle sahip olabileceğiniz cep telefonu modelleri, şık ve uzun süre kullanılabilecek bir hediye olarak önerilebilir.

Diğer bir hediye seçeneği ise “sallanır koltuktur”.


Akşam işten yorgun gelmiş ve kendisini sallanır koltuğun konforuna bırakırken aklına siz geleceksiniz. (: Artık sallanır koltuk babanız için evinin vazgeçilmesi olacak emin olun. Üzerinde çayını yudumlarken arada uyuyakalacağı bir parçası olacaktır.

Bir de benim babam haberleri rahatça izlesin, canı sıkılırsa bir film açsın keyfi bulsun diyorsanız televizyonlar da hediye kontenjanımızda güçlü rakiplerden biridir. Birbirinden özellikli, keyifli dakikaların ve ömürlük olacak bir tv hediyesi babanızı ziyadesiyle memnun edecektir. (:

Ya da hiçbirine gerek yok, benim yakışıklı babama çok güzel bir saat ve karizmasını ön plana çıkarmak için bir gözlük iyi gider diyorsanız, gözlük ve saat modelleri hediye seçiminizde işinizi kolaylaştıracaktır.

Onlar bizler için onca fedakarlığa göğüs gererken her şeyin en iyisini en güzelini hak ediyorlar..

Hadi gelin bu özel günlerinde kahramanlarımızı hediyelerimiz ile mutlu edelim

Tıraş makinaları, sallanır koltuk modelleri, cep telefonları, televizyonlar ve kişisel aksesuarlarımız ile sizleri tüm Hedef Avm şubelerimize ve web sitemize bekliyoruz.

Koca çınarlarımız, ilk kahramanlarımız babalar gününüz kutlu olsun
Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: babalar günü, babalar günü hediyesi, babalar günü ne zaman, babalar günü hediyeleri, babalar günü 2022
Haziran 02, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR