Bayramı Bayram Ettiren Hedef Avm Hediyeleri - Yazar: TUBA AZAK

Bayramı Bayram Ettiren Hedef Avm Hediyeleri - Yazar: TUBA AZAK

Bayramı Bayram Ettiren Hedef Avm Hediyeleri

Hedef AVM’den herkese merhaba!

Ramazan ayının bitişiyle yürekler burkulmuş olsa da bize bıraktığı 3 günlük Bayram tesellisini, dolu dolu yaşayıp büyüklerimizin halini hatırını gözetip, küçüklerimizi sevindireceğimiz, yüzlerde tebessüm, ağızlarda tatlar bırakacağımız güzel bayramlar diliyoruz hepinize.


Şeker tadında bayramları özel kılan küçüklerin şeker telaşı, büyüklerin özlem hasreti derken öncesindeki tatlı telaşları da unutmamak lazım. Hanımlarımız bilir, evde bir bayram temizliği adı altında evin altını üstüne getirdiğimiz bir süreç başlar.. Dip bucak her yer bir elden geçer.. Çocuklarımızda bu telaşa anlam veremez belki ama gözünde büyüttüğü bayramı daha bir fazla bekler ve hayallerinde farklı farklı hayaller canlandırırlar (:


Balonlar, şekerler, harçlıklar.. (: Tabi bir de bayram tatili ekleniyor bu heyecana. Malum, hem hısım akraba ziyareti hem de bayram şekeri tadında geçecek kaliteli dakikalar.

Hedef Avm de bayramdan ilham aldı ve hepimize birbirinden güzel bayram hediyesi olacak kampanyalar sundu. Sizlere biraz da bunlardan bahsetmek isteriz. Bayramımızı bayram ettiren kampanyaların içinde aklınıza gelebilecek birçok kategori bulunmakta.



Bayramda birçok misafir gelecek telaşı sebebiyle hummalı temizliğin ardından dekor için de ellerimizi sıvarız. Dekorun vazgeçilmez unsuru olan mobilya ve halılarda % 50'ye varan indirimler sizlere tüm çeşitliliği ve ürün zenginliğiyle sunulmakta. Kalıcı misafirlerimizi ağırlayacağımız tekstil ile alâkalı da çok güzel indirim ve seçeneklerde mevcut.. (:

Bunlarla da sınırlı değil tabi.. Misafirlerimizi ağırlarken kendilerine sunacağımız birbirinden lezzetli yemekler yapılır, baklavalar açılır, bunlar için de mutfakta gerekli olan birçok yardımcı ekipmanlara da ihtiyaç duyulur. Schafer, Simfer, Korkmaz, Neva, Tefal gibi markaların birçok mutfak ürünlerinde de nakit fiyatına 15 aya varan taksit imkânıyla hem anneler gününe özel hem de bayram şekeri tadında taksit imkânıyla bizleri sevindirmekte.



Eeee tabi sunumu da atlamamak lazım (: Bunun içinde ince düşünülmüş her şey kalbimizi fetheder.. Bayram öncesi yapılan temizlikte öncelikle tüm dağınıklıklar toparlanır. Kullanılmayan eşyalar ihtiyaç sahiplerine dağıtılır ve oda oda sırasıyla cam temizliği, tüm tül ve perdelerin yıkanması, mobilya tozları ve yerleştirilmesi sırasıyla gerçekleştirilir.. Aman dikkat edin ama kendinize, çok yorulup da bitkin düşmenizi istemeyiz (: Bu yüzden sizler zorlanmadan temizliğinizi yapın diye beyaz eşyada da güzel kampanyalar bayrama özel fiyatlarla Hedef AVM’de yerlerini aldı.

Çocukları sevindirecek ve bayramlarında unutulmaz anılar bırakacak hediye çeşitleri de yine Hedef AVM’de.. Yeni oyuncak standımızla birbirinden çeşitli ve çocuk gelişimine uygun oyuncak seçenekleri sizleri bekliyor. Bunun yanı sıra bisiklet, scooter, bebek odası veya çocuk odası seçenekleri de sizin ve çocuğunuzun kalbini fethetmek için sizleri bekliyor.. (:

BEYAZ EŞYADAN TEKSTİLE, MOBİLYADAN AKSESUARA, ELEKTRONİK ÜRÜNLERDEN KÜÇÜK EV ALETLERİNE, HALIDAN ZÜCACİYEYE, KİŞİSEL BAKIMDAN SPOR ALETLERİNE, YAZ HAZIRLIĞI İÇİN VALİZ-GÖZLÜK-ÇANTA-SAAT GİBİ BİRÇOK ZENGİN ÜRÜN YELPAZESİ İLE SİZLERE MÜTHİŞ SEÇENEKLER SUNUYORUZ.



Birlikteliğin en tatlı hali olan ramazan bayramımız tüm güzellikleriyle geçsin (:
Hedef AVM ailesi olarak sizleri de web sitemize ve size en yakın Hedef AVM mağazamıza bekleriz.. Herkese iyi bayramlar dileriz..

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: ramazan bayramı, bayram tatili, bayram şekeri, bayram hediyesi, bayram ziyareti, hedef avm, alışveriş
Nisan 29, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR