BAZA SETLERİ DİLE GELDİ – YAZAR: Tuba Azak

BAZA SETLERİ DİLE GELDİ – YAZAR: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhabalar,

Umarız güzel bir güne uykunuzu alarak mükemmel bir başlangıç yapmışsınızdır..

Günün tüm yorgunluğunu atmanıza yardımcı olan baza setleri artık dile geldi.
Kişisel kütlenizi de baz aldığınız zaman baza setlerinin tercihi oldukça önem taşımaktadır.

Biz de sizler için birkaç ip ucunu bir araya getirdik ve size en uygun baza seçimi kriterlerini toparladık. (:

  • Yatak alırken öncelikli olarak ölçünün iyi belirlenmesi gerekir. Rahat edebilmeniz için boyunuzdan 10-15 cm uzun bir baza ve kilonuzla da eş değer yatak almanız gerekir. Odanızın ölçüsü de etken tabi ama yine de buna dikkat etmenizde fayda var.
  • Yazlık ve kışlık seçeneklerle, her mevsime göre vücut sıcaklığınızı dengede tutabilirsiniz. Evet evet bunu gerçekten sağlayabilirsiniz. (: Hem dinlendirici, hem de sakinleştirici özelliğiyle tüm yorgunluğunuzu üzerinizden alabilirsiniz.
  • Uzmanlar der ki; Yatmadan önce kitap okumak sizi tüm dertlerinizden alıkoyar ve hayallere daldırır (: O da baza setleri sayesinde tabii.. (:
  • Yeni yıkanmış nevresim kullanmak, arada mis kokulu örtülerinizi yenilemeniz sizi daha mutlu kılar ve gevşemenizi sağlar.
  • Yatmadan en az 3-4 saat önce yemeyi içmeyi bırakmanız bedeninize bir ağırlık yapmaması açısından da güzel olacaktır.
  • Erken yatmaya özen gösterin ki uykunuzu da almış olursunuz. Bu da daha zinde bir gün geçirmenizi sağlayacaktır. İnsan vücudu 23.00 ile 01.00 arasında dinlenmiş olur. Uykusuzluğunuzun çözümü bu saatlerde rüyalara dalmış olmanızdır.
  • Yastığınızın kabarık ya da ortopedik olması, boynunuzu destekleyen ve anti alerjik yastık olması önemlidir.
  • Uyuduğunuz ortamın karanlık olması da hücre yenilenmesine yararı olduğu da kanıtlanmışlar arasında.

Sizi rahat ettirmek mükemmel bir zindeliğe ulaştırmak bu kadar basit işte..

Şimdi gelelim sağlam bir baza seçerken dikkat edilmesi gerekenlere;

Eğer ki çok eşyanız var ise ve bazayı yüklük gibi kullanacaksanız sunta olmaması gerekir. Kullanılan malzeme ne kadar kalın olursa o kadar iyidir. Kalın tabanlı bir ahşabı uzun yıllar kullanacağız anlamına gelir.

Güvenlik açısından kilit sisteminin otomatik amortisör sistemli olması çok daha kullanışlı ve evinizde çocuğunuz varsa daha güvenli olacaktır.

Temizliğinizi rahat yapabilmeniz açısından yerden yüksek ayakları tercih edebileceğiniz gibi karyola tipi yerle bir ürünleri de tercih edilebilirsiniz.

%100 metal konstrüksiyon, sağlamlık açısından çok üst segment ürünlerdir.

1.20 kalınlığında profil kapak da sizi üzmeyecek ve rahat ettirecek bir etkendir.

Tamamı 8mm parkelem iç kaplama, bizim tercihlerimiz yönünde birinci sınıfta bu arada ki Hedef Avm’nin bu yöndeki kalite standartları hep yüksektir. (:

Kolay kavranabilen kulplar ve yatağın kaymasını önleyen 4 cm derinliğindeki havuz sistemi de olması gerekenlerden.

Yüksek kalite ve seçkin yataklarda kullanılan yay sistemleri ve birbirinden bağımsız hareket eden yay sistemi, 5 bölge desteği sağlayan konforlu özel yataklarda yine Hedef Avm‘de sizlerin beğenisine sunulmuş bulunmakta.

Yataklarda kullanılan malzemeleri şu şekilde sıralayacak olursak;

Lateks:

Genellikle kauçuk ağacının sütünden elde edilen, doğanın birçok bitkisinden salgıladığı ve havayla temas ettiği zaman sertleşen bir bitki özütüdür. Kasları gevşetme özelliği olan lateks, teri emer ve koku yapmaz. Adeta bir klima görevi görür.

Kaz Tüyü:

Doğal yapısı ile vücudu sıcaklık değişimlerine karşı korur, nemi dengeler ve uyku için uygun bir atmosfer oluşturur. Gece boyunca emdiği teri de doğal olarak kendiliğinden havaya püskürtür. Doğru bakımla uzun yıllar kullanılır.

Hindistan Cevizi Lifli Keçe:

Doğal bir malzeme olan hindistan cevizi lifi sert ve oldukça esnektir. Lifleri sayesinde güzel bir hava sirkülasyonu sağlar. Böylece vücut ısısını dengede tutarak ortopedik bir uyku ortamı sağlar. Hem sıcak hem de soğuk havalarda ideal şekilde kullanılabilir.

Çıkarılabilir Ped:

İçeriğinde mikro yaylı veya yaysız bir şekilde ekstradan konfor sağlamak için çıkartılabilen veya sabit olan pedler de kullanılabilir şekilde karşımıza çıkmaktadır.

Mikro Yay:

Çapları ve boyutları küçültülerek sayısı artmış, ayrı ayrı paketlendirilmiş ve vücut hareketlerine göre şekillenebilir yüksek konforlu ürünlerde kullanılır.

Çift Çekirdek Sistem:

Eşler arasındaki dengeyi sağlayan ve birbirinin hareketlerini sınırlandırmadıkları bir düzenektir. En çok tercih edilen gruplardan olan bir sistemdir. Kimse eşi uyurken sağa sola döndü diye uyanmak istemez değil mi? (:

High Low Yay Sistemi:

Biri uzun biri kısa yaylardan oluşan bu sistem muhteşem bir omurga desteği sağlar. Gece boyu uykunuzu almakla kalmaz bir de zinde uyanırsınız.

Viscon Kumaş:

Kayın ağacından elde edilen viskonun nem alma özelliği ile birçok kişinin tercih sebebi olan bu kumaş türü, dokunurken ki verdiği yumuşak hisle de beğenileri toplamaktadır.

%100 Yün Katman:

İçeriğinde genelde koyun yünü kullanılan bu malzeme, evde döşeklerimizin de baş kahramanıdır. Yazın serin kışın sıcak tutma özelliğine sahip yün yine konforlu bir uyku sunar. Bunun için sadece alerjik bir durumun olmaması kafidir. (:

Bonel Yay:

Birlikte kullanıldığı dolgu malzemesiyle uzun ömürlü olan bu yay sistemi, çelik tellerden oluşan ve yüksek mukavemetli bir yay sistemidir.

5 Bölgeli Paket Yay:

Farklı yay sertlikleriyle vücut kıvrımınıza göre dizilmiş yay sistemi, omurganızın rahat etmesini ve dönüş hareketinize göre desteklemeyi amaçlar.

Visco Sünger:

Vücudun şekline ve ağırlığına göre kendini yenileyebilen ve şekillenen bir sünger türüdür. Genelde medikal amaçlı kullanılan bu yatak kan dolaşımını da hızlandırır.

Gördüğünüz gibi birçok model ve seçenekler mevcut. Bunlar sizin de ihtiyacınıza göre şekillenebilecek detay ve özelliklerdir. Bu yüzden lütfen yatak deyip geçmeyin. Zamanınızın büyük bir bölümünü yatak üzerinde geçirdiğiniz için iyi bir tercihle tüm gününüzü şekillendireceğinizden emin olabilirsiniz.

Yaşasın uykusunu almış sağlıklı bireyler diyor ve sizleri Hedef Avm mağazalarımıza ya da web sitemize bekliyoruz..

İyi uykular.. (:


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: baza setleri, baza başlık, baza modelleri, baza başlık yatak
Temmuz 05, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR