BEBEK ARABASI - MİNİĞİMİZİN İLK ARABASI - YAZAR: RABİA GİZEM BERBEROĞLU

BEBEK ARABASI - MİNİĞİMİZİN İLK ARABASI - YAZAR: RABİA GİZEM BERBEROĞLU

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Öncelikle tüm okuyucularımıza mutlu ve neşe dolu günler dileyerek başlıyorum yazıma..

Bugün sizlerle evimizin altın topları dediğimiz, en değerli varlıklarımız olan bebek arabalarımıza bir göz atmaya ne dersiniz? (:

Eminim ki günler geçtikçe ve minicik bebişlerimiz büyüyüp tatlı bir afacan haline gelmeye başladıkça, onları kucakta taşımakta bir hayli zorlu süreç almaya başlıyor haliyle.

Peki bebek arabaları hayatımıza nasıl bir süreçle giriş yapmış dersiniz? Cevabı aşağıda. (:

İlk bebek arabası 1733’te Devonshire’in III. Dükü’nün çocukları için sipariş üzerine özel olarak İngiliz William Kent tarafından hazırlanmıştır.

Bu bebek arabası önündeki koşumlara bağlı köpekler ya da eşekler tarafından çekiliyordu.

        

Bebekler ve çocuklar bu arabada sadece oturarak gidebiliyordu.

Bebek arabası hızla moda oldu ve 1840’ta dükkânlarda ve çocuk mağazalarında satılmaya başlandı.

    

Zamanla değişen dünya, değişen bakış açısı, modernizm derken bebek arabaları da o güncen bu güne şimdiki halini almaya başladı.

İşte son hali ile sizlere sunduğumuz bebek arabalarımız;

Her ürünün çeşitliliği olduğu gibi bebek arabalarında da birçok model, renk, kullanım açısından seçenekler mevcut.

Önceleri hatırlayanlarınız vardır; eski bebek arabaları çivit mavisi renginde ve sapsade tasarımıyla karşımıza çıkmış ve hafızalarımıza kazınmıştı. Hatta Yeşilçam’da birçok kez bu ürün kullanılmıştır. (:

Zaman içinde bebek arabası da teknolojinin ilerlemesine kendini bırakmış ve olabilecek en iyi gelişimlere kendini teslim etmiştir.

 “EN KULLANIŞLI BEBEK ARABASI” veya ‘’EN İYİ BEBEK ARABASI HANGİSİ’’ sorularına muhteşem rahatlığı ve dayanıklılığı ile cevap olan bebek arabaları mevcut.

Yaz-kış bebek arabasına bebeğimizi yatırdıktan sonra ek olarak bebeğimizin ihtiyacı olan materyalleri rahatlıkla arabaya yerleştirebilir veya uzun yola çıkacaksak otomobil bagajları için katlanabilme özelliği olan bebek arabalarımızı her yere taşıyabiliriz.

Rahatlığı, soğuk havalardan koruma özellikleri veya güneşten koruyan tavanı, sadece tek çocuk için değil ikiz veya üçüz veya daha fazlası için kullanım kolaylığı sağlıyor.

“BEBEK ARABASI ÇEŞİTLERİ NELERDİR? “ sorusuna yanıt ise; travel sistem ister oto koltuğu ister normal olarak isterse de oto oturur pozisyona ayarlanabilen bebek arabalarımız siz değerli müşterilerimiz hizmetine sunulmaktadır.

Son olarak aklımızdaki en önemli sorulardan bir diğeri olan “BEBEK ARABASI FİYATLARI NE KADAR”ın en güzel cevabı da elden taksit imkânıyla sizlerle buluşuyor.

Dilerseniz şubelerimizden dilerseniz de web sitemizden alışveriş sağlayabilirsiniz.

Diğer yazımızda görüşmek dileğiyle..

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: bebek arabasi, en iyi bebek arabasi, bebek arabası fiyatları, bebek arabası markaları, küçük bagajlar için bebek arabası, ikiz bebek arabası
Ocak 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR