BEBEK BEŞİĞİ VE KULLANIM ALANLARI - YAZAR: TUBA AZAK

BEBEK BEŞİĞİ VE KULLANIM ALANLARI - YAZAR: TUBA AZAK

Hedef Avm’den herkese selamlar,

Bugün sizlere bize dünyada en büyük mutluluğu yaşatan evlatlarımız için dünyada ilk nefes almaya başladığı andan itibaren kurtarıcımız olan bebek beşiklerinden bahsedeceğim.

Dünya üzerinde milyarlarca insan var ve bir şekilde biz minik bir kısmıyla tanışır ve hayatımıza insanları alırız. Kimisi akraba, kimisi dost, kimisi arkadaş ama özellikle 1 tanesi kalbimizi çarptıran, bizi sevgiyle buluşturan biri olur. Milyarlarca insan arasından 1 kişiye ama yalnızca 1 kişiye aşk duymak çok mucizevi bir olay bana sorarsanız. (:

Sonrasında tanışıp evlenme süreci devreye girer ve aşkla yaptığımız birlikteliğin meyvesi dünyaya geldiğinde nasıl da bir heyecan kaplar içimizi değil mi? (: Sonra dersiniz ki işte asıl mucize bu..
Ufak bir bekleyişten sonra bebeğimizin cinsiyetini öğrendiğimiz ilk günden itibaren kafamızda kurguladığımız, düşündüğümüz tüm hayalleri gerçekleştirmeye koyuluruz (:

9 ay boyunca güvenli bir şekilde karnınızda taşıdığınız bebeğiniz için, evine geldiğinde yine aynı şekilde korunaklı ve güvenli bir şekilde olması için seçtiğiniz bebek beşiği ilk ve en önemli mobilyadır.

Kullanışlı Bebek Beşikleri

Beşik alınırken bebeğin yaşı, ihtiyaç duyduğu özellikler ve ailenin bütçesi tercihleri belirliyor. Hem beşik olan hem ana kucağı veya mama sandalyesi olarak kullanılabilen otomatik sallanma, titreşim gibi özellikleri bulunan birçok model kullanıcıya sunuluyor.

Amaaa şunu hatırlatmada bir fayda var; bu tarz ürünler ne yazık ki bebeklerimiz biraz büyüdükten ve ve hareketlenmeye başladıktan sonra yerini yine standart sabit beşiklere bırakıyor.

Dünya tarihinde modern sayılabilecek bir gelişme olan bebek beşikleri, kafes şeklinde tasarlanmış ki sebebi de bebeklerimizin olası bir harekette düşmelerini ve yuvarlanıp zarar görmelerini engellemek için. Çokta güzel bir düşünce değil midir? (:

Üzerine titrediğimiz bebeklerimizin, gece güvenle uyumalarını hangi ebeveyn istemez öyle değil mi (:
İçinizden derin bir iç çekişinizi duyar gibiyim. (:

Daha sonra, var olan çubuklar ilk ayağa kalkma girişimlerine yardımcı olur ve o minik ayaklar ayakta durmayı, ilk adımı yavaş yavaş öğrenmeye başlar..(: Bu yüzden de alacak olacağınız beşiğin malzemesi, kullanılan materyallerin sağlamlığı oldukça önemlidir.

Klasik bebek yatağı çocukla birlikte büyür. Bebeklerin er ya da geç ayağa kalkmaya, koşmaya ve hatta karyolada zıplamaya başladığı göz önüne alındığında, karyolaların çıtalı çerçevesi her zaman yüksekliği ayarlanabilir olmalıdır. Sonrasında tercih edilen ve ihtiyaç duyulana göre farklı konsept ve modellerde tercih edebilirsiniz.

Birçok evlerde bebek için ayrı oda bulunmadığı ya da bebeğimizi yanı başımızdan ayırmak istemediğimiz için, belirli döneme kadar yer tasarrufu sağlayan katlanabilir beşikler de ileri ki dönemler için alan tasarrufu sağlayan bir seçenek olarak karşımıza çıkıyor.

Pekiii bebeklerimiz İçin sadece beşiğin mi iyi olması gerek? Tabi ki de hayııııııırr! (:

En iyi ve güvenli beşik seçimine uygun bir bebek yatağı, bebeğiniz için ideal ve özellikle güvenli bir uyku ortamı yaratmanın bir diğer önemli yönüdür. Hangi beşiği seçerseniz seçin, bebeğinizin güvenliği her zaman birinci önceliğiniz olsun..

Birden fazla bebek odası, genç odası ve beşik modelleri için sizleri Hedef Avm şubelerine veya web sitemize bekliyoruz.

Sevgiyle kalın (:


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: beşik modelleri,yuvarlak beşik,bebek beşik modelleri,kullanışlı bebek beşik modelleri,bebek beşik fiyatları,en çok tercih edilen anne yanı beşik
Ocak 13, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR