BİR YUDUM KAHVE EŞLİĞİNDE BAHÇE KONSEPTİ - YAZAR: Öznur Subaşı

BİR YUDUM KAHVE EŞLİĞİNDE BAHÇE KONSEPTİ -  YAZAR: Öznur Subaşı

BİR YUDUM KAHVE EŞLİĞİNDE BAHÇE KONSEPTİ

Hedef Avm’den herkese merhaba!

Sonunda beklenen bahar, sıcak yüzünü inceden hissettirmeye başladı. (:
Ağaçlarımız yeşillendi, denizlerimiz ısındı, tatil planları yapıldı, içimizde tatlı coşkular dalgalanmaya başladı ve sonunda bahara ulaştık.. Bu mevsimde renklenen doğamız gibi evimizin dekorasyonunda da bir takım görsel şölenler başladı. Şimdi bir yudum kahve eşliğinde keyifle bahçe konsepti sizi bekliyor.

Halıdan perdeye, mobilyadan aksesuara, küçük dokunuşlarla içimizi ısıtan bahara hoş geldin diyoruz. Şimdi sıra balkonlarımızda ve bahçelerimizde.


Her şeyi ile bahara hazırız!
Balkonlarımızı, teraslarımızı ve bahçelerimizi de yaza hazırlamalıyız değil mi?
Bu güzel mis gibi bahar havasında eşlerimiz, dostlarımız ile keyifli sohbetler edebileceğimiz, çaylarımızı keyifle yudumlayabileceğimiz, balkon ve bahçelerimize özel bahçe çay setlerimiz ile keyifli ortamlara davet ediyoruz sizleri. Çay seti koltuk takımları da bu hoş dakikalara eşlik etmek için hazırda bekliyorlar. (:

En güzel kahvaltıları, en güzel muhabbetleri, keyifli akşam yemeklerinizi tarzınız ile ön plana çıkaracağınız bahçe masa setlerimiz ile sizlere özel konfor ve birden fazla seçenekler sunuyoruz.

Peki Bahçe Mobilyası Alırken Nelere Dikkat Etmeliyiz?

Bahçelerimizde oturma gruplarını oluştururken konfora dikkat etmemiz sağlık açısından da önem arz etmektedir. Sırt, bel ve kas ağrılarına neden olmaması için seçimlerimizde bunu göz ardı etmemek gerekir. Bahçe mobilyalarında kullanılan minderlerin sert olmaması, mobilyaya uyum sağlamış ve terletmeyen bir kumaşa sahip olması gerekmektedir. Bahçeniz için tasarladığınız konsepte ve dekorasyona uyan tasarım ve renkte mobilyaları tercih etmeniz size daha iyi gelecektir. Renkli kılıflar ve desenli yastıklarla bahçe mobilyalarınızı renklendirerek cıvıl cıvıl bir bahçeye sahip olabilirsiniz.

Aynı zamanda paslanmaya dayanıklı, çelikten üretilmiş mobilya tercih etmeniz dış etkenler açısından da sağlıklı olacaktır. Bunun yanı sıra, alana büyük gelecek ya da aslında ihtiyaç duyduğunuzdan daha küçük olacak bir mobilya almak sizi hem fiziken hem de ruhen yoracaktır. Bu nedenle balkon ya da bahçe mobilyalarınızı almadan önce kesinlikle alanın ölçüsünü almalısınız. Bu sayede alacağınız ürünlerin alanınıza ve ihtiyacınıza uygun boyutlarda olup olmadıkları net bir şekilde görebilirsiniz.

Özellikle yeni yapı binalardaki balkon ve bahçelerinin küçük olmasından pek çok kişi şikâyetçi olabiliyor. Eğer siz de küçük bir alana sahipseniz bunu asla dert etmeyin!
Artık hayalinizdeki alanı oluşturmanızı sağlayacak açılır-kapanır setlerimiz ile size özel konfor ve tarzınızı yansıtacak modeller mevcut.

Balkon, bahçe ya da terasınızda nasıl zaman geçirmek istediğinizi belirlediğinizde, hangi ürünleri seçebileceğiniz konusunda da fikir sahibi olabileceksiniz ve bu durum seçim yapmanızı kolaylaştıracaktır

Tabi ki söz konusu göze hitap da olduğunda, alanda hayata geçirmek istediğiniz dekorasyon stili de oldukça önemli. Örneğin bu alanlarda doğadan yansımalara yer vermek istiyorsanız, bu durumda ahşap mobilyaları tercih edebilirsiniz. Eğer modern bir alan kurgulamayı planlıyorsanız, metal iskelete sahip mobilyalar bu konuda size yardımcı olabilir. (:

Tarz ve istekler demişken, son yılın en moda ürünlerinden olan salıncaklarımızı da unutmamak gerekiyor. Keyifli vakit geçirirken, sallanarak kitabınızı okuyup kahvenizi yudumlayabilir, ufak şekerlemeler yapabilirsiniz. Hatta salıncağınızı yapma çiçekler ve/veya ledlerle ışıklandırdığınızda sosyal medya hesaplarınızdan paylaşabileceğiniz şahane fotoğraflar da yakalayabilirsiniz. (:

Tüm bu konforu sizlere sunuyor ve sizlere kaliteli zaman geçirtmeyi hedefliyoruz. Şıklığın ve kalitenin birleşimi olan bahçe çay setlerimiz ile bahçelerinizde barbekü partilerinize ya da dostlarınız ile kahve içmeye ve başlamak sahip olabileceğiniz bu ürünler Hedef Avm ve web sitemizde sizleri bekliyor. (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: çay seti takımları, bahçe seti, salıncak, salıncak keyfi, mobilya, alışveriş, hedef avm, yaz konsepti
Mayıs 19, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR