Bizce Her gün Annelerimizin Günü - Yazar: Elif Andaç

Bizce Her gün Annelerimizin Günü - Yazar: Elif Andaç

Bizce Her gün Annelerimizin Günü

Hedef Avm’den herkese merhaba!

Anlamı ve değeri yüce, varlıklarıyla bütün kelimeleri boğazımızda düğümleyen, dünyaları önümüze serseler de asla değişmeyeceğimiz annelerimizin günü hakkında yazımızı sizler için hazırladık. Keyifli okumalar dileriz!


Öncelikle gününüz kutlu olsun temennisiyle başlamak isteriz. (:

Her yıl Mayıs ayında gönüllerimizin kıpır kıpır olduğu, sevgiyle kalplerimizin birleştiği, ona bütçemiz dahilinde alabileceğimiz hediyelerin arayışına girdiğimiz o gün yine geldi. Hayatlarımız boyunca bizlere en güzel rehberliği yapan annelerimiz için küçük dokunuşlar yapma sırası bizde!
Anneler gününde; Dünya üzerinde ki tüm anneleri sevgi ve saygıyla selamlıyor ve bizleri hayatta var ettikleri için sonsuz teşekkürlerimizi sunuyoruz.

Tabi ki anne sevgisini bir güne sığdırmamız mümkün değildir.
Dokuz ay boyunca bizleri karnında taşıyan, dünyaya getirdikten sonra bizi sevgisiyle besleyen, ilk adımlarımızda ellerimizden tutan, bütün ilklerimize şahitlik eden, bu da yetmezmiş gibi bir ömür boyu kalplerinde bizlere yer veren anne sevgisini nasıl bir güne sığdırabiliriz ki. Karşılıksız sevgiyi tattığımız, bizleri sadece biz olduğumuz için seven, bütün ömrünü bizim mutluluğumuza adayan yüce annelerimiz. Dualarıyla bizlere kalkan oluşturan, her kötülüğü üzerimizden çekip kalkan olan yeryüzündeki meleklerimiz, annelerimiz.

Evettt bildiğimiz bir şey var ki, ihtiyacımız olan sevgiyi ve desteği almak için her zaman yanımızdalar..

Peki hayatını bizlere adayan kıymetlilerimizi biraz da biz memnun etmeye ne dersiniz? Bizler de Hedef Avm olarak bu anlamlı tarihi en iyi şekilde nasıl değerlendirebiliriz diye sizler için düşündük ve sizlere ipucu değerinde hediye seçenekleriyle geldiiiiiiikkk (: Zor olan yaşantılarını kolaylaştırmak, en önemlisi de sağlıklı bir yaşamları olması gerektiğine karar verdik.

Hedef Avm olarak Annelerimizin yüzlerinde ki gülümsemelerine şahitlik etmek istiyoruz ve bunun için buradayız. (:

ROBOT SÜPÜRGELER 

 Temizlik için bütün gününü harcayan ve bunu yaparken de sağlıklarını görmezden gelen annelerimizin hayatını kolaylaştıracak robot süpürgeler. Daha az yorulsunlar ve bizlere daha fazla vakit ayırırken, annelerimizin eli ayağı olan yardımcıları artık hazır!

FIT FRY SICAK HAVA FRİTÖZÜ

 

Yağsız kullanımı sayesinde hem sağlıklı bir yaşam sürmeleri için hem de mutfakta bizlere leziz yemekler için harcadığı zamanları minimuma indirmek için harika bir ürün daha.
İçinde birçok yemek çeşitli lezzeti barındıran sıcak hava fritözleri, annelerimizin mutfağına çok yakışacak!

KAHVE MAKİNALARI

40 yıl hatırı sayılan, tatlı tatlı sohbetleri olan ağız dolusu kahkahalarla aile birlikteliğine eşlik eden Türk Kahvesi. Tabi bir de olmazsa olmazımız, en çok annelerimizin ellerine yakışan birbirinden güzel fincan takımları var.
Biz bu üçlüyü de çok sevdik. (:

 

CEP TELEFONU

 

Sesini duymadan günümüzü geçiremediğimiz, seslerini duyunca rahatladığımız, ilham kaynağımız olan annelerimiz. Bir de akşamı bekleyemeden cennet yüzlerini görmek istediğimiz zamanlar var.

Telefonu açar açmaz iyi ki varsın annem diye haykırmak istediğimiz vakitler. (:

 

 

Ortak değerimiz olan Annelerimiz ve onları temsil eden Anneler Günü.. Hedef Avm olarak yeryüzünde ki kanatsız meleklerimizin gününü kutluyor ve hepsini sevgi ve saygıyla selamlıyoruz..

İyi ki varsınız!

Onların hayatlarına dokunmak, yüzlerindeki mutluluğu çoğaltmak için buradayız. Değerli günlerinize değer katmak için birden fazla ürün yelpazesine sahip olan Hedef Avm, web sitemizi ve şubelerimizi ziyaret etmeyi unutmayınız.

Nice Güzel Günlerimizde Buluşmak Dileğiyle..
Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: anneler günü, anneler günü hediyesi, anneye hediye, hedef avm, züccaciye, mobilya, beyaz eşya
Nisan 25, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR