Bugün sizlere küçük ev aletleri köşemizde eşlik edeceğim.

Bugün sizlere küçük ev aletleri köşemizde eşlik edeceğim.

Bugün sizlere küçük ev aletleri köşemizde eşlik edeceğim.

Bir varmış bir yokmuş, her gün sabahın ilk ışıklarında kalkıp, tüm enerjisini toparlayıp, uykusunu yarım almış ev hanımları varmış. Henüz tost makinesi, çay makinesi, kahve makinesi, süpürge, yok kettle, yok ütü (ve daha aslında hep elimizin altında olan ama bence hak ettiği değeri görmeyen kıymetli elektronik dostlarımız) icadının olmadığı günler, ev hanımları tek gözü açık tek gözü hala uykuda kahvaltı hazırlarken, bir yandan eşinin gömleğini ve çocuğunun önlüğünü ütülerken, öte yandan öğleden sonra yapacağı temizlikten artık isyan etmişler.

Sabah kahvaltı hazırlarken cefa çek, öğlen komşum oturmaya gelecek deyip aman evi süpür temizle, akşam ev ahalisi gelecek amannn yemek yap, yemekten sonra çayı demle… E bu isyanı artık bastırmak farz olmuştu (: Ve zaman içinde bu isyanı duyan büyük markalar kolları sıvamış ve arka arkaya günümüzde hem işimizi kolaylaştıran hem de zamandan kazandıran mutfağımızın baş aktörlerini ortaya çıkarmışlar. (: İyi de yapmışlar! (buradan her birine teşekkür ve minnetlerimizi sunalım mı? Bence sunalım(: )

İlk önce kahvaltı sofralarımızın baş köşesinde yerini alan, çeşit çeşit bol malzemeli ve sıcacık tostlarımıza yer verelim. Eğer ‘hangi tost makinesini tercih edersiniz?’ diyer sorsalar tabi ki cevabımız; yanmaz yapışmaz özellikli, tostumuzu yerken kıyır kıyır ve dumanı üstüne bırakan tost makineleri olacaktır. Kaşarı hafif dışardan fırlamışsa hele ımmm tadından yenmez (:

Bugün de ailece ızgara mı yesek dediğinizde çocuğunuz da tost isterse ikilemde kalmanıza son verecek ızgara ve tost özellikli tost makinelerimiz sizlerin her daim hizmetinde.

Peki ya bir kahve mi içsek dediğinizde ister Türk kahvesi, ister filtre, ister sütlü kahve.. Sizler için her seçeneği düşünülmüş ve önünüze siz uğraşmayın diye sunulan Kahve Koliklerimize ne demeli? (:

Biz zaten kültür olarak kahveyi kendi içimize almış, yoğurmuş, kendimizle harmanlamışve çok özel anlamlar katmışız. Kahve makinesi bu sebeple çok özel bir seçim olmalı.

Peki ya ‘Offf! Bugün bu gömleği nasıl ütüleyeceğim? Kırışıklık açılır mı?’sorularına son veren, üstün buhar güçlü; ‘yaaa telefona daldım unuttum yandı mı acaba?’ stresinden uzak durmamızı sağlayan yanmaz yapışmaz tabanlı özelliğe sahip;

Bu kadar mı peki? Hayııııııııır! (:
Bak yine içindeki suyu boşaltmamış diye dert yandığımızda, ‘üzülme ben buradayım’ diyerek kireç temizleme özelliğine sahip ütülerimiz sırada sizleri bekliyor tüm mahareti ve sevecenliği ile (:

Biz millet olarak da misafiri çok severiz ki dünya çapında misafirverperliği ile nam salmış, günlük komşu ziyaretleri dışında ağır misafirler gelecekse köşe bucak temizlikte ailenin her üyesine bir görev dağılımı yapan annelerin yine burada imdadına süpürge makineleri yetişiyor.

Sonuçta misafiri en iyi şekilde ağırlamak da şanımızdandır hani. (:

Ya peki çocuklu bir ailenin ‘daha yeni evi süpürdüm, bu kırıntılar  da neee? Çocuğum ayakta yeme. Bu toz nereden geldi şimdi!!’ diyerek büyük süpürgeleri peşimizden dolaştırmak yerine bütün bu dertlerimize son verecek ilaç gibi şarjlı dik süpürgelerimiz bizim üzerimizden resmen yükü çekip alıyorlar.

Teknolojinin nasıl muhteşem olduğunu, aslında hayatımıza kattığı şahaneleri, hızla akan zamanda bize vakit kazandırması en güzel yönüdür. Ve biz de siz değerli müşterilerimizi her daim ve her ürün yelpazesinde sizleri tüm bu kolaylıkları yaşatmak için Hedef Avm’de ve web sitemizde bekliyor olacak.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: gelin,damat,düğün,ev kurmak,bizim,işimiz,yeni,evlenecek,çiftlere,öneriler
Aralık 15, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR