Bebek Odalarının İncelikleri – Yazar: Sevde Kır

Bebek Odalarının İncelikleri – Yazar: Sevde Kır

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün karşınıza “bebek odaları” ile ilgili bir blog yazısı ile çıktık!

Çoğu kişinin hayali olan ilk adım güzel bir yuvaya sahip olmak daha sonrasında da tatlı mı tatlı bir evlat sahibi olmak vardır. Hele ki etrafımızda yakın dostluklar kurduğumuz arkadaşlarımızın bu güzel duyguları tattığını gördükçe içimizde bu duygu yavaştan kamçılanmaya başlar ve bir hedef haline gelir.

Aramızda bu duyguyu tatmış olan güzeller güzeli annelerimiz, daha yeni tadacak olan ve “bebeğime nasıl bir oda tasarlasam” hayalini kuran tatlı heyecana sahip dünya güzeli anne adaylarımız vardır muhakkak.
Biz anneler için çocuklarımızın mutluluğu, rahatlığı, neşesi dünyadaki her şeyden daha değerli ve kendimizin bile önüne geçebilecek bir duygu deryasıdır. Kaldı ki zaten çocuklarımız büyüse de hep bizim gözümüzde bebek kaldığından bizdeki bu duygular da hep tazeliğini korur, (:

Peki bebeğinizin konforu bu kadar önem taşıyor madem neden onun için her şeyin en iyisini hayat geçirmiyorsunuz? En azından elimizden geleni yapmak için buyurun sizlerle bebek odalarımıza bir göz gezdirelim. (:

Bebeğiniz hayata gözlerini açtı. Artık evinizde minicik bir can var. Üzerine titremekten kendinizi alamadığınız bu küçük canın neşesi, kahkahası, gece ağlamaları ve daha birçok gündelik eylemleri sizi yeni arayışlara itiyor olacaktır. İşte burada devreye “yeni bir heyecan var evimde” diyenler için büyüyen beşiğimiz devreye giriyor ve ister tek ister takım olarak hizmetinize sunulmaktadır.

Bebeğinizi acaba düşer mi korkusu yaşamadan gönül rahatlığı ile yatırabileceğiniz korumalı, dilediğinizde “bebeğim yanımda olsun” dediğiniz anda korumasını indirip anne yanı olarak kullanabileceğiniz, “bebeğim gün geçtikçe büyüyor sanki, beşiğe sığmıyor” dediğiniz anda imdadınıza yetişen ve büyüyüp yatak olabilen ayrıca dilerseniz “ben bebeğimin kıyafetlerini de odasına yerleştirmek istiyorum” dediğinizde takım olarak alma imkanı bulabildiğiniz beşiklerimiz Hedef Avm‘de sizleri bekliyor. (:

Yaşadığınız bu tatlı heyecana ve gün geçtikçe katmerlenen bu sevgi yumağınızda mobilyadan dekorasyona tüm detaylarda bizim de sihirli dokunuşlarımız olsun isteriz (:
Hedef Avm şubeleri veya web sitemizde ürün seçenekleri için sizleri bekliyoruz.

 

Bebeğinizle güzel günler geçirmeniz dileğiyle..

Sevgiyle kalın..

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: bebekodası,bebek,oda,mobilya,hedefavm,
Aralık 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR