DONDURAN DERİN DONDURUCULAR – YAZAR: Ayça Gül

DONDURAN DERİN DONDURUCULAR – YAZAR: Ayça Gül

 

Hedef Avm’den herkese merhaba!

 

Okurken içinizin üşüdüğü, bir ürperti hissedeceğiniz serin mi serin bir blog köşesiyle karşınızdayız!
Malum kurban bayramı geliyor ve 1 yıl boyunca tazeliğini koruyacak etlerimizi hem de ekstra gıda ürünlerini istifleyeceğimiz derin dondurucular bu bayramın starı oluyorlar.

Peki sizin kurban bayramı için derin dondurucularınızda yer var mı?

Depolama alanımız olan buzdolabımızın dondurucusu her zaman yeterli olamıyor. Başta kurban bayramı olmak üzere ve mevsim geçişlerinde en büyük kurtarıcımız olan derin dondurucumuz mutfak ve kilerimizin en büyük yardımcısı.

Buzdolabı veya buzluklarınız yeterli durumdaysa şanslısınız demektir. Özellikle ev hanımları olarak, derin dondurucuları fonksiyonlu bir şekilde günümüzde sebze, meyve, et ve süt ürünlerini depolama olarak kullanıyoruz.

Kurban bayramında işte tam da ihtiyacınız olanı biz Hedef AVM olarak yine sizlere sunuyoruz! Enerji tasarruflu derin dondurucular, en hesaplı ve en kolay ödeme seçenekleri ile reyonlarımızda sizleri bekliyor.

Derin Dondurucu nasıl seçilir sorusunu sizler için cevapladık. (:

Derin dondurucu alırken öncelikle marka seçimine değil modelin ne tür teknoloji barındırdığına, hangi tipte derin dondurucu olduğuna ve ihtiyacınız için yeterli olup olmayacağına dikkat etmelisiniz.

Derin dondurucu modelleri sandık tipi derin dondurucu ve çekmeceli derin dondurucu olarak ayrılmaktadır. Dondurucular evlerde, iş yerlerinde en çok ihtiyaç duyulan beyaz eşyaların başında yer almaktadır. Yoğun dönemlerde ki özellikle kurban bayramında, etlerin ve yiyeceklerin bozulmadan dondurulmasını sağlamaktadır. Bunun dışında, ev hanımlarının ve iş yerlerinin mevsim geçişlerinde sebzeleri depolamak için de kullanırlar dondurucuları.

Yiyeceklerin ilk günkü tazeliğini korumasını sağlıyor şık görünüşleri ile de mutfaktaki dekorasyonunuza da etkisi olur.

Derin dondurucu satın almanın temelinde tasarruf etmek yatar. Dolayısı ile tercih edeceğiniz derin dondurucunun da elektrik tüketimi açısından tasarruflu olması şarttır. Aksi takdirde stok yapalım derken cep yakan elektrik faturaları ile karşılaşma riskiniz mümkündür. Bu sebeple derin dondurucu satın alırken enerji sınıfı yüksek derin dondurucular tercih etmenizde fayda vardır.

İşte tam bu noktada Hedef AVM’nin tüm şubelerinde istediğiniz özellikleri içeren dondurucuları ile siz değerli müşterilerimizi bekliyoruz. Ayrıca web sitemizden de kolaylıkla ulaşabileceğiniz birçok ürün yelpazesi yine sizleri beklemektedir.

Hizmet nimettir, berekettir.
Hedef AVM ailesi olarak size tebessüm ile bir mesajımız var son olarak. (:
Kestiğiniz kurbanın kabul olacağı, evinizin kurban bayramının bereketi ile dolacağı daha nice bayramlara.. Bayramınız mübarek olsun.

Sevgiyle kalın..

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: derin dondurucu, derin dondurucu fiyatları, kurban bayramı
Haziran 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR