EVİMİZİN HAVASINI DEĞİŞTİRECEK KONSOL MODELLERİ Yazar:Gözde Aytekin

gozdeaytekin-konsol-mobilya-uvi

EVİMİZİN HAVASINI DEĞİŞTİRECEK KONSOL MODELLERİ

Öncelikle konsol nedir sorusuna elbette ki sözlük anlamıyla cevap verilebilir. Ama ben size öncelikle biraz tarihinden bahsetmek istiyorum.

Konsol ilk olarak şöyle bir kabaca anlatmak gerekirse 17. Yüzyılda duvara monte edilen dikdörtgen levha olarak kullanılmıştır. Taa o günden bu güne gelişerek, değişerek, farklı zevklere hitap ederek gelmiştir.

Peki, günümüz de konsol nedir? Önümüze nasıl çıkıyor?

Konsol, genellikle dikdörtgen şeklinde olan, geniş yüzeyli, duvar kenarına yerleştirilen, çekmeceli ve dolaplı da olabilen ayaklı mobilya çeşididir. Oturma odaların da, yemek odaların da ve hatta artık antrelerde de kullanılmaya başlanmıştır.

Tamam! Şimdi konsolun ne olduğunu nereden geldiğini öğrendik değil mi?  Gelelim nasıl kullanabiliriz sorusuna…

Kullanım fikirleri:

  • Yemek odasın da yemek takımlarımızı içerisine koyup hem yerden tasarruf ederiz, hem de şıklık katarız.  Kim istemez ki öyle değil mi ama? :)

  • Oturma odasın da yine evimiz küçükse ve yemek masamız odanın içerisindeyse yemek takımlarımızı koyarız, dekorasyon ürünleriyle de destekledik mi? Miss!

  • Ve tabii bir de, evim zaten küçük TV ünitesi koyamıyorum alanım daralıyor, ya da öyle bir ürün olsun ki hem şıklık katsın hem TV sehpası yapayım, hem eşyalarımı koyayım mı diyorsun? Hop! Nerden bildim ama :) İşte sende bir ürün olsun her derdime deva olsun diyorsan gel gel aşağıya gel…

Şahsen benim fikrimi soracak olursanız ben ahşapçıyım… Burada da size göstereceğim konsollar da ahşap olacak dolayısıyla…

Ahşabın yeşille, turuncuyla, maviyle… Aaa! Renk ayrımı yapamıyorum, her renkle ne kadar güzel durduğunu söylememe gerek var mı? Bence yok :)

Gördüğünüz gibi evimizin neredeyse her köşesinde kullanabildiğimiz konsollar artık popülaritesi çok yüksek mobilyalar. Gerek kullanımıyla, gerek dış görüntüsüyle her tarza her ihtiyaca hitap ediyor :)

Konsol ile yemek odalarını ve salonları evin en gözde odaları haline getirebilmeniz mümkünken neden hala oturduğun yerden kalkıp Hedef Alışveriş Merkezine gitmiyorsun? Ya da dur e biz zaten sana bir tık kadar uzaklıktayız… :)

Konsol modelleri ve daha fazlası için seni de şubelerimize yada hedefavm.com’a bekliyoruuuz! Eee şey, birde bizi sosyal medyadan takip etmeyi unutma! :)


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: konsol,mobilya.uvi,modern,mobilya,hedefavm,şık,tasarım,mobilya
Aralık 01, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR