EVLENECEKLER VE YENİ EV KURANLAR BURAYA!  YAZAR TUBA AZAK

tubaazak,gelin,damat,yenievlenenlere,öneriler

EVLENECEKLER VE YENİ EV KURANLAR BURAYA! 

Merhaba sevgili evini yeni baştan dizenler ve yeni yuva kuracak olanlar 

Hayallerinizi gerçekleştirirken fark yaratacağınız model ve tasarımlarla, doğru ölçülendirme ve etkin bir yönlendirme ile Hedef AVM olarak her zaman yanınızdayız.

Gelin şimdi sizlere bir düğün paketimizin tanıtım ve incelemesini yapayım.. 

Beyaz Mobilya dekore ederken nelere dikkat etmek gerekir, beyaz kullanmak avantajlı mıdır, temizliği kolay mıdır?

Merak ettiğiniz tüm sorulara birlikte cevap bulurken, paketimizi de yakından tanıma fırsatı bulalım.

Huzurlu bir atmosfer, modern ve zarif bir görünüm oluşturmak isteyen herkesin renk seçiminde tercihi beyazdır.

Kullanıldığı alanların ferah görünmesine olanak sağlayan bu asil renk bazı arkadaşlarımızı temizlik konusunda  tedirgin etse de bu durumun tam aksine beyaz mobilya en kullanışlı mobilyalardan biridir. Tozu ve kiri kolay kolay göstermediği gibi hasarın da fark edilmesini engeller. 

Ortama kazandırdığı ferahlık ve dinginlik ile de en çok tercih edilme sebebidir kendisi. 

Şimdi sizi sizden alacak CARMEN DÜĞÜN PAKETİ’ni anlatacağım 

Dore detayları kendinden çizgi desen çok şık mobilya ve koltuk kombinasyonu ile en çok sevilen paketlerimizden.

Carmen yatak odamız açılır kapak dolabı ile odanızda yer kaplamadan açılıp kapanmaya imkan sağlayan uzun ömürlü bir ürün..

Bazalı ürünler ise kullanım amacı ve kullanmadığımız eşyaların saklanımını kolaylıkla sağlayabildiğimiz için en çok tercih sebeplerinden birini oluşturmaktadır.

Şifonyerimizin takı çekmecesi ve geniş iç hacme sahip kapaklı kısmı eşya ve aksesuarlarınızı rahatlıkla içine sığdırabileceğiniz nitelikte olup her elini attığınızda size en yakışan takılarınızı rahatlıkla bulabileceğiniz bir tasarıma sahiptir .

Yine kendine has dinginlik ve güzelliğiyle yemek odasında da fazlasıyla beğeni alan grubumuz, yemeklerinizi ziyafete dönüştürüp evinizin güzelliğiyle yakınlarınızın beğenisini alacağından kuşku bırakmamakta.. 

Açılabilir ve çok şık masası ile beyaz ve dorenin dengini çok güzel koruyan ve sevdiklerimize geniş yer alanı sağlayan masamız kendi içeriğinde de raflı bir alan sağlayıp elinizin altındakilere kolay ulaşım sağlamakta... Sandalye kumaşları akrelik özelliğe sahip olup çok kolay silinmekte ve temizlenmektedir ki bu da temizlikten dem vuran ev hanımları için harika bir detay! 

Ve tabi ki paketimizin içeriği bu kadarla sınırlı değil !

Devam edelim mi? 

Duvar Ünitemizin üst modülleri ile tamamlanmış olup sadece televizyonların yerleştirilmesi gibi imkanlar sunmayıp evinizin hacmini arttıran dekoratif eşyalarla da renklendirebileceğimiz alanla da beğenileri üzerine alıyor..

Takım İçeriği 2 adet 3'lü kanepe ve 1 adet berjerden oluşup alıcının tercihine ve evinin büyüklüğüne göre istenilirse bir berjer daha eklenebilir.

Bir koltuk takımını satın alırken boyut önemli bir husustur. Yerleştireceğiniz odanıza sığması gerekiyor.
Küçük bir odaya büyük boyutlu bir koltuk takımı odada hareket kabiliyetini küçültecek ve psikolojik olarak da yaşayanları etkileyecektir.

Milano koltuk takımı standart ölçülere sahip olup dilediğiniz renk seçenekleriyle de size de tercih imkanı sağlamakta.

 

Sırt kısmından kaydırılıp yatak imkanı sağlayan koltuğumuz yatılı misafirlerinizin rahat edebileceği büyüklüğü sağlamaktadır.
Ayak kısmı paslanmaz metal krom olan koltuk modelimizin içeriği de gürgen olup çok dayanaklı ve uzun ömürlü bir kullanım sağlamaktadır.
Berjer oturumunda sırt boşluğumuzu dolduran kendiliğinden bombeli detaylar rahatlık ve konforu ön plana almaktadır.

Bu güzel paketimizi ve daha fazlasını Hedef Avm İnternet adresimiz ve mağazalarımızda bulabilir ve tüm hayallerinizi gerçekleştirebilirsiniz.. 

Sevgiyle kalın..

Tuba Azak


 

 

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: gelin,damat,düğün,ev kurmak,bizim,işimiz,yeni,evlenecek,çiftlere,öneriler
Kasım 26, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR