Geçmişten Günümüze Döşek Serüveni – Yazar: Ayçagül Akdağ

gecmisten-gunumuze-dosek-seruveni

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Kaliteli bir yaşam için kaliteli bir uyku şart diyoruz ve “Döşek” içerikli blog yazımıza başlıyoruz.
geçmişten bu günümüze dek uzanan yatak yani eski adıyla döşek serüvenini ve yatak kullanımında göze çarpan detayları sizinle paylaştık.

“Eskiden yatağa ne ad verilmişti?” sorusuna da markamızla yanıt verdik;

*Döşek (:

Bireyin, gece boyunca uyku bölünmesi yaşamadan, sabah dinç uyanmasının ve gün boyunca zinde kalması kaliteli bir uykunun göstergesidir. Yani günün kaliteli başlaması ve devam etmesi yatağın konforuyla bağlantılıdır.

Uyku sırasında fiziksel ve ruhsal olarak yenilenmekteyiz.

Kaliteli Uyku Neden Önemlidir?

Verimsiz uyku sonucu kişilerde gerginlik, bitkinlik ve mutsuzluk gibi günlük yaşamını etkileyecek psikolojik durumlar meydana gelmektedir. Hastalıklara karşı da vücut direnci düşmektedir. Bu tarz olumsuz getirilerden dolayı kaliteli uykunun yani kaliteli döşeğin yaşamımızda yeri büyüktür.

Sağlıklı Bir Uyku İçin Doğru Yatak (Döşek) Şart

Ömrümüzün yaklaşık 3/1’i uykuda geçer. Sağlıklı uyku ve sağlıklı omurga için doğru döşek seçimi çok önemlidir. Son yıllarda bu alanda ortopedik yaylı döşekler, Visco döşekler ve lateks döşekler ve sayabileceğimiz pek çok döşek modelleri üretilmektedir.

Doğru yatak seçtiğinizde omurgalar, bağlar, diskler ve sinirler üzerine aşırı yükler binmeyecek ve sonuçta bu oluşumlardan kaynaklanan ağrılar ortaya çıkmayacaktır.

Doğru döşek seçimi yapmak için öncelikle uyku pozisyonuna uygun döşek seçilmelidir.
Döşek, vücudu desteklemeli ve uyku sırasında omurga hizasını korumalıdır. Ayrıca döşeğin sertlik ve yumuşaklık oranı kişinin tercihine göre seçilmelidir. Döşeğin malzemesi uyku sırasında sıcaklık ve nem dengesini korumaya yardımcı olmalıdır.

Ayrıca döşek seçimi yaparken garanti süresi, teslimat ve montaj hizmetleri de dikkate alınmalıdır. Kaliteli Döşek ile kaliteli uykuyu bir araya getirerek yeni güne zinde başlamanız için sizi Hedef Avm Döşek showrooma davet ediyoruz.

Uygun ödeme koşulları, elden taksit seçeneği ve yüzbinlerce ürün yelpazesiyle evinizin tüm ihtiyaçlarına şubelerimizden ve web sitemizden ulaşabilirsiniz.

Kalitenin adresi: HEDEF AVM’de DÖŞEK

Sevgiyle kalın..

 

*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.

Etiketler: uyku, yatak, uygun yatak, fıtık için yatak, konforlu yatak
Eylül 01, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR