Genç Odası Dizaynı Nasıl Olmalı? – Yazar: Elif Andaç

genc-odasi-dizayni-nasil-olmali

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün sizlere geleceğimiz olan çocuklarımızın ve gençlerimizin ufkunu genişletecek, hayallerine ortak olacak odalarının dizaynını kaleme aldık.
Okulların açılmasıyla ebeveynlerin telaşisi de başladı.. Hepimiz onlara daha rahat ders çalışabilecek, daha huzurlu bir ortam nasıl yaratabilirizin derdine düştük. Neyse ki yine Hedef Avm her anımızda olduğu gibi bunda da yanı başımızda. (:

Şöyle bir inelim geçmişimize; Her birimiz hayallerimizi, meslek seçimi olarak ilk ne olmak istediğimizi, mutluluğumuzu ve üzüntülerimizi öncelikle odamızda yaşamışızdır..

Hayallerinize ortak olmak, her anınıza şahitlik etmek için “Hedef Avm” geniş ürün yelpazesiyle yine kapılarını araladı.

 


Genç odası dizaynı dediğimizde ilk aklımıza gelen; Rahatlık, konfor ve kalite.
Zevklerimize göre renk seçimi ve odanın ferah uyumu bu dizaynı tamamlamaktadır.

 Bütün günün stresini uyuyarak geçiriyoruz. Konforlu ve sağlıklı uyku için olmazsa olmazımız yataklardır. Hepimizin şöyle üzerine uzanınca “ohh bee!” dediğimiz dinlenme aracımız. (:

 Çok amaçlı kullandığımız odamızın bütün kalabalığını içinde tutan ferah ve sade görünmesini sağlayan dolaplarımız.

 Eeee, tabi bir de geleceğimize yön vermek için üzerinde epeyce vakit geçirdiğimiz çalışma masalarımız.

Sahi, genç odası takımı demişken, tek tek bahsettiğimiz ürünler sizleri hayalinizde ki odaya kavuşmanızı sağlıyor. Birbirinden farklı renk ve model seçenekleriyle kendi odanı Hedef Avm’ de dizayn etmeye ne dersin?

Ayrı ayrı olmasına rağmen birleşince takım oluşturan, birbirinden modern ve kullanışlı ürünlerimizi gördünüz mü?

Hem cep sevindiren fiyatlarıyla hem de göz zevkimizi büyüleyen ürünleriyle sizleri Hedef Avm showroomlarına ve web sitemize bekliyoruz.

İster genç odası takımı şeklinde ya da tekil ürünlerden kendi genç odanızı tasarımlamak için Hedef Avm online sitemizi ya da Hedef Avm şubelerini ziyaret etmeyi unutmayınız.

Sevgiyle kalın..

 

*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.

Etiketler: genç odası modelleri, çocuk odası modelleri, en uygun mobilya
Eylül 12, 2023
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR