Gençlerimizin Odası – Yazar: Öznur Subaşı

Gençlerimizin Odası – Yazar: Öznur Subaşı

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Kocaman bir yaz döneminin daha sonuna yaklaşmış bulunmaktayız. Gezdik gördük, tatil yaptık, eğlendik ve yavaş yavaş kış mevsimine merhaba diyoruz. Okulların zil seslerini duyar gibiyiz. Miniklerimiz için ne kadar zor olsa da bir tatil dönemini bitirmek bir o kadar da heyecanlarına heyecan katıyor. Miniklerimiz okullarını seviyor sınıflarına, öğretmenlerine, arkadaşlarına duydukları hasret sona eriyor. :)
Okul alışverişlerinde gözlerindeki heyecanı sizde fark ediyorsunuz değil mi? Yeni çantaları, yeni defterleri, yeni kalemleri, yeni kitapları bir an önce kullanmak için dört gözle bekliyorlar. E tabi bunlara ek olarak onları heyecanlandıran en büyük şey ise odaları, çalışma masaları, ders çalışma alanları ve konforları.

Okullar açılıyor çocuklarımız yeni bir döneme başlıyor peki biz veliler okul dönemine hazır mıyız? Çocuklarımız için en konforlu alanları yaratmaya hazır mıyız? Sonuçta her şey onların geleceği için değil mi? Gençlerimizin dünyasını oluşturan odası için gerekli materyalleri sizin için sıraladık.

Çalışma Masası

Çalışma masaları birçok öğrencimiz için kurtarıcıdır. Çalışma masası ile kişisel çalışma malzemeleri kolaylıkla öğrencilerimizin ellerinin altında yer alarak işlerini kolaylaştırır. Bu masanın evdeki konumu ve düzeni çocuğunuzun çalışma ortamına hevesini daha çok arttıracaktır. Örnek verecek olursak çocuğunuzun odasına gün ışığı alan bir yere üzeri düzenli yerleştirilmiş bir çalışma masası çocuğunuzun hevesle ders çalışmasına teşvik eder. Bir çalışma masasına ihtiyaç duyulduğunda dikkat edilmesi gereken en önemli detaylardan biri masanın sahip olduğu ölçü aralığıdır. Standart ölçülere sahip bir masa herkes için uygun bir kullanım sunmayabilir. Çalışma masalarının uzun süre kullanılan ürünler olduğunu düşündüğümüzde masanın kullanıcıya özel ve uygun olması gerekmektedir. Bunun dışında malzemesi de özellikler arasında aranmaktadır.

Miniklerimiz ve gençlerimizin uygun masa modellerini üst raflı, kütüphaneli, sade alt bölmeli, çekmeceli, bölmeli özellikleri olarak birçok markalarımız ile Hedef Avm mağazalarımızda ve web sitemizde bulabilirsiniz.

Sandalye

Masa seçimi kadar sandalye seçimi de miniklerimizin sağlığı ve rahatlığı açısından çok önemli bir husustur. Çalışma sırasında bu alanda vakit geçirmeleri için oturum alanlarının da rahat olması gerekmektedir. Bu sandalyeler sunduğu hareketli aksamları sayesinde vücut yapılarına uyum sağlar. Omurilik sistemini destekleyerek ağrılara yol açmaz Konforu ise çalışma motivasyonunu ve verimliliğini arttırır. Ayarlanabilir sırt destek sistemi, kol hareketliliği, boy yüksekliği sayesinde onlar ders çalışırken motivasyonunu bozmadan rahat etmesini sağlar. Tüm bu özelliklere sahip sandalye modellerini Hedef Avm mağazalarında uygun taksit seçenekleri ile bulabilirsiniz.

Kitaplık

Her şeyi eksiksiz tamamladıktan sonra odaların en büyük düzenleyicisi ve dekorasyonu olan kitaplıklarımızı da listemize eklemeyi unutmayalım. Evinizin tarzını yansıtan kitaplıklar çocuklarınızın odalarında ise büyük bir rol üstlenecek düzeni simgeliyor. Çalışma masası ve sandalyenin yanına yerleştireceğiniz kitaplık sayesinde miniklerimiz istediği kitabı düzenli bir şekilde bulabilecek ve kendine ait bir kütüphane oluşturabilecektir ve böylece okudukları hikâyeler ile hayal dünyalarını genişletebilecekler.

Yapılan araştırmalarda kitaplığı ve kütüphanesi oluşturulan her çocuk daha fazla kitap okuduğu gözlenmiş ve çocukların teknolojiden uzak kalması sağlanmıştır. Oluşturulan kütüphaneler sayesinde çocukların algısı değişmiş ve onları teknolojiden çok kitaplara sürüklenmiştir. Çocuklarınıza kitap alışkanlığı kazandırmanın ilk yarısı bir kütüphane oluşturmaktan geçmektedir. Siz de bu yönde eğim duyan velilerdenseniz eğer her tarza uygun renk ve model seçenekleri ile kitaplıkları şubelerimizde bulabilirsiniz.

Bunların dışında sadece çocukları değil yeni üniversite için hazırlanan gençlerimizi de unutmuyoruz ve gençlerimizin hayallerini destekliyoruz. Onların aydınlık bir geleceği olması için imkanlarımızı sonuna kadar kullanıyoruz.

Geleceğin daimi ışıkları gençlerimiz için de çalışma alanlarını ferahlatacak, konfor sağlayacak, aile bütçelerini rahatlatacak olan mobilya ihtiyaçları için sizleri mağazalarımıza davet ediyoruz.
Yeni eğitim öğretim döneminde gençlerimizi ve küçüklerimizi destekliyor ve başarılarının devamını diliyoruz.

Uygun taksit seçenekleri ile aile bütçenizi rahatlatmak ve kampanyalarımızdan yararlanmanız adına siz değerli müşterilerimizi mağazalarımıza davet ediyoruz. Hedef Avm şubelerimiz ve web sitemizden tüm ürünlere ulaşabilirsiniz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: genç odası takımı, genç odası modelleri, genç odası dekorasyonu
Ağustos 27, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR