Genç odası seçminde de en dikkat edilmesi gereken konular Yazar:SEVDE KIR

sevdekır

Bizler ebeveynler olarak çocuklarımız hayatımıza girdikten sonra tüm önceliğimizi onlara adıyoruz.

Çocuklarımızın kendini huzurlu ve güvende hissetmeleri için ne gerekiyorsa yapmaya çalışırken en önemli sığınak olan evmizin dekorasyonunda nelere dikkat etmeliyiz?

Gelin sizlere fikir verecek yazımızda ip uçlarını beraber yakalayalım J

Genç Odası hazırlarken çocuklarımızın fikirlerini alırken öte yandan modaya uygun ve tabi bütçemizi de göz önünde bulundurarak hareket ediyoruz.

Madem anne-baba olarak çocuklarımızın mutulugu en önemli hedefimizse bu hedefe en iyi sekilde ulaşacağız.

Eğer çocuğunuz küçük ise kızlar için pembe erkekler için mavi tonları tüm dünya üzerinde alışagelmiş kullanılan renklerin başında gelir ki bu renklerin bilimsel olarak çocukların kendisini daha iyi hissettirdiği de ortadadır.

Tabi bu renkler çocuklarımız büyüdükçe onların artık değiştirmek isteyeceği renkler olacağı için yine burada devreye anne ve babanın yeni bir rota oluşturmasını gerektirecektir.. Yani artık yeni renklerle dizayn edilmiş bir ‘genç odası’ kombinasyonu sizleri bekliyor olacaktır.

Genç odası seçminde de en dikkat edilmesi gereken noktaların başında alınan takımın oldukça kullanışlı ve çocuğunuzun zevkine uygun döşenmesidir. Sonuç olarak yeni yetişen bir nesil vaktinin çoğunu hepimizin de bildiği gibi kendisiyle baş başa odasında geçirmek isteyecektir.

Çocuklarımızın rahat ders çalışabileceği, yine rahat bilgisayar kullanabileceği, arkadaşlarını odasına davet edebileceği gibi seçenekleri göz önünde bulundurmakta fayda vardır.

Modern ve kullanışlı bir genç odası asla çocuğunuzu sıkmayacak ve keyifle vakit geçirmesini sağlayacaktır.

Birden fazla marka ve model seçenekleri için sizleri de Hedef AVM’ye bekliyoruz J


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: genç odası,mobilya,hedefavm
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR