Hayattaki en yardım sever beyaz eşyaların rahatlığına ve önemine birlikte göz atalım isterim.Yazar:Gizem Berberoğlu

Hayattaki en yardım sever beyaz eşyaların rahatlığına ve önemine birlikte göz atalım isterim.Yazar:Gizem Berberoğlu

 

Herkese merhaba sevgili okurlar

Sizlerle hayattaki en yardım sever beyaz eşyaların rahatlığına ve önemine birlikte göz atalım isterim.

Öncelikle konumuza çamaşır makinesinin rahatlığına değinerek başlamak istiyorum.

Bir gün annem ile oturup eski anılarından muhabbet ederken çamaşırları nasıl ellerinde yıkadıklarını, geceden leğenlerde çamaşırları kaynattıklarını, daha sonrasında yıkadıklarını ve tekrar duruladıklarını, çoğu evde makine olmadığını, makine olan evlerin de merdaneli makineler olduğunu dinlerken ne kadar şanslı nesil olduğumuzu bir kere daha anlamış oldum. (:

çamaşır makinesi.jpg

merdaneli-camasir-makinesi_248729.jpg

Eskilerde ev hanımlığı günümüze göre oldukça fazlaydı ve çalışan kadınların azınlıkta olduğu bu zamanlarda evde ayrı işte ayrı yorgunluktan bitap düşmüş iki gözümüzün çiçeği kadınlarımız tüm enerjilerini ev işlerine harcıyorlardı.

Bir düşünsenize; evde temizlik yapılacak ama şimdiki gibi envai çeşit süpürgeler yok, el mahkûm el süpürgesiyle süpürüyorsunuz ki beliniz kopuyor ağrıdan..(sarımsı rengiyle ve rengârenk iplerle örülmüş ot süpürgesini hatırladık mı? Haahh! Tam da o işte) , bulaşık makinası yok, küçük mutfak tezgâhında veya mutfak leğeninde uzunca yıkanan bulaşıklar, az önce bahsettiğim çamaşır makineleri şimdiki gibi çeşit çeşit değil.. Ya elde yıkıyorsun ya da merdaneli makinelerle.. Zaten bizi çemberine almış bu hayat bir de temizliği zorlaştırınca iyice perperişan ediyordu annelerimizi, ninelerimizi.. Ahh.. Ben yazarken içim sızladı bir de bu dönemleri tüm zorluklarıyla yaşamız güzel ve kıymetli kadınlarımız var..

Ama şimdi bu anı dolu merdaneli makinelerden günümüze geçelim istiyorum. (:

MCSA03019513_WG42A1X0TR_def.png

kurutma.jfif

Sizler de enerji tasarruflu, istediğiniz kilogramlık, çamaşırlarınızın hassaslığına göre seçebileceğiniz, acelem var deyip kısa devirde yıkayabileceğiniz program seçenekleriyle dolu  çamaşır makinesine sahip olmak isterseniz  ve soğuk yağışlı havalarda çamaşırlarım kurumuyor, çamaşır kurutacak alanım yok derdine son vermek isterseniz  kurutma makinesi seçeneklerimiz sizlere sunacağımız sınırsız hizmetten sadece bir tanesi (:

Allah’ım bu teknoloji bir nimet nimeeettt!! Hahahaaayytt (:

Gelelim bulaşık makinesi rahatlığına.. (:

BULAŞIKK.jpgBULAŞIK.jpg

Ramazanlarda, bayramlarda, misafirlerimizin yoğun olduğu zamanlarda en büyük kurtarıcımız bulaşık makinelerimizdir.  Çünkü yığılan bulaşıklar, bitmeyen telaşlar, soğuk havalarda çatlayan eller en korkulu rüyalarımızdan bir tanesidir.

Geçmişte elde bulaşık yıkayan hanımlarımızın canı  bir şeyler yapıp yemek istiyor ama çıkacak bulaşık içlerine dert olduğundan vazgeçiyorlardı.. Yahu insan yemek yeme zevkinden de mahrum olur mu?? E oluyordu işte..

Ama artık ellerimizin çatlamasına, deterjan alerjilerimize, dağ gibi olan bulaşıklarımıza bulaşık makinelerimiz sayesinde son demek isterseniz rahatlığın adresi  HEDEF AVM’de ve web sitelerinde sizleri bekliyor olacağız (:

Hani eskilerin bir lafı vardır ‘onlar ermiş muradına, biz çıkalım kerevetine’ ehh teknolojiyle erdiğimiz muradımız hepimize kutlu mutlu olsun. Daha güzel ve sağlıklı günler dileriz..

Sevgiyle kalın..

 

 

Gizem BERBEROĞLU

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: beyazeşya,beyaz,eşya,evlilik,düğün paketi,hedefavm,eskiler,bulaşıkmakinası,çamaşır makinası,buzdolabı
Aralık 06, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR