KAYDIRMAZ ÖZELLİKLİ JEL TABANLI HALILAR - YAZAR: Sevde Kır

KAYDIRMAZ ÖZELLİKLİ JEL TABANLI HALILAR - YAZAR: Sevde Kır

 

Bu yazımızda sizlere evimizin tamamlanan parçası, renk katan ve eşyaları ışıldatan halılar ile sizleri baş başa bırakıyoruz. (:

Hızlıca yazımıza geçelim dilerseniz.

Kaydırmaz Özellikli Jel Taban Halılar


Jel taban halıların kaydırmaz özellikleri;

Renkli alternatifleri ve dayanıklı yapıları nedeniyle son yılların en popüler ürünleridir. Evinizin her köşesinde kullanabileceğiniz bu halılar, hem hafifliği ile hem de yıkanabilir özelliği ile sizleri  mest edecektir.
Çeşitleri, parlak renkleri ve geniş desen alternatifleri ile evinize farklı bir dokunuşu olacak. Hemen hemen her mekana ve her tarza uygun bir jel taban halılara ulaşmak mümkün. Bu çeşitliliğin sağladığı özgürlük dışında jel tabanlı halıların birçok farklı avantajı da bulunuyor.
Özellikle makinede yıkanan banyo, mutfak ve çocuk odası gibi hızlı kirlenen mekanlar için büyük kolaylık sağlamaktadır.

Halıların tabanında yer alan özel malzeme hemen her zemine tutunabildiği için kaymalardan doğabilecek tatsız ev kazalarının önüne geçmek için de tercih edilmektedir. Koridor ve antre gibi alanlar için özel olarak tasarlanan jel tabanlı yolluk, hem kayma problemini çözer hem de ortama şık bir hava katar. Kolay yıkanabilen ve hızlı kuruyan bir halı arayışı içindeyseniz, jel taban halılarımızı tercih edebilirsiniz.

Jel tabanlı halıların bakımı;

Tüm halılar gibi jel tabana sahip halıların da bakıma ihtiyacı var.  Kolay temizlenebilme özelliği gösteren bu halılar genellikle çamaşır makinalarında yıkanabilir. Bunun dışında, jel formunu uzun süre korumak için kurutma işlemine de özen gösterilmesi gerekmektedir. Güneş altında kurutma yapılıyorsa eğer tabanının her zaman gölgede kalması kaydırmaz özelliğini uzun yıllar korunmasını sağlayacaktır.

Birbirinden çeşitli halılar için Hedef Avm şubelerine ve web sitemize bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: jel,taban,hali,jeltabanhali,kaydırmaz,halı
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR