Mazerete Yer Yok Biraz Kendimizi Spor İle Şımartmaya Ne Dersiniz Yazar:Sevde Kır

Mazerete Yer Yok Biraz Kendimizi Spor İle Şımartmaya Ne Dersiniz  Yazar:Sevde Kır

Biraz kendimizi şımartmaya ne dersiniz? (:

Biz ülkemizin konumu açısından birçok tarihe ve kültüre eşlik etmiş, her yöremizin damak tadını sevgiyle bağrımıza basmış ve de günümüze kadar bu damak tadını taşımış ve şimdiki imkânlarımızla üzerine eklemeler yaparak harika ötesi hatta dünyanın 8. harikası sayılabilecek yöresel lezzetlere imza atmış bir milletiz.

Öyle ki hiç tanımadığımız bir sofraya bile otursak illa ki çay çorba ikramı bile aile ferdinin yöresel izlerini taşır. (:

Karadeniz’den Akdeniz’e, Ege’den Doğuya tüm ülkeyi etkisi altına almış bu lezzet diyarının içinde aşk yaşarken haliyle bir de metabolizmamızın yer yer isyan ederek: ‘yeter! Bunu da yeme bak löp löp et oldum’ şeklinde feryatları biraz canımızı sıkabilir..

Sıkmasın!

Bu kadar ilerleyen teknoloji, yok milenyum çağı yok ıttırı vıttırı derken yediğimiz onca yemeğin içimizde şişerek canımızı sıkmamızı engelleyen onlarca yardımcımız var artık!

Hatta spor salonlarına vakit ayıramayanlar için evde kolayca günde sadece kısa bir vakit dilimi ayırarak daha sağlıklı ve huzurlu hayat geçirebileceğimiz minimalist spor aletlerimiz bulunmakta.

Veeee karşınızdaaaaa… Mazerete yer bırakmayan hatta Hedef Avm’nin MAZERET YOK mottosunu hatırlamamıza sebep spor aletleri ile karşınızdayız! (:

Öncelikle bir dipnot düşersek, spor aletlerini evimizin bir bireyi haline getirmeden önce mutlaka kullanımı ile ilgili detayları uzman kişilerden öğrenelim ki kaş yaparken göz çıkmasın değil mi? (:

Bahsettiğim gibi sizlere evde kolaylıkla uygulayabileceğiniz, daha zinde hissettirecek spor aletlerini tanıtayım..

Mini El Ve Ayak Egzersiz Bisikleti

Ürün özellikleri arasında adından da anlaşılacağı gibi yer kaplamıyor ve kolay taşınabilme özelliği ile dağa bayıra, misafirliğe, yazlığa vs götürerek hava atabileceğiniz bir spor aletidir.

Bu ürünün ennnnnn harika özelliği bana sorarsanız normal bisiklete binemeyen veya oturamayan kişiler için ve hatta tekerlekli sandalye kullananlar için idealdir, göz bebeğidir.

Bacak ve kol egzersizi için ideal olan bu ürünü masa üstünüze koyarak dahi kullanabiliyorsunuz.

E bu alet daha size ne yapsın? (:

Gelelim evimizin diğer spor aleti olan Mini Stepper İpli’ye

Bu sevimli ve bir o kadar da bizi kan ter içinde bırakacak spor aletimiz, bacak hareketlerimizi ve kol gücümüzü ortaya koyacağımız ve adım sayısı, zaman, kalori, dakikada attığımız adımları görüp ‘vayyy arkadaş ben neymişim!’ diyeceğimiz tatlı mı tatlı bir ekip arkadaşımızdır. (:

Ooo kimler burada?! Vıper Koşu Bandı

Eğer ki ben bu kadar cefaya gelemem, evde spor yaparken tv açıp izleyeyim veya müzik açıp tempolu egzersiz yapayım diyorsanız da size bu dünyalar güzeli ve evde çokta yer kaplamayan bu dijital koşu bandı taaammm size göre! (:

Kendini insanlığı zayıflatmaya adamış ve bu yola baş koymuş spor aletimiz hız, zaman, mesafe, kalori, step gibi özellikleri dijital ekrana yansıtıp sizi mest etmekte ve asla sporun bitmesini istemeyeceğiniz keyifli dakikalar vadetmektedir. (:

Tempolu bir koşuda aldığınız hazzı bu güzeller güzeli yol arkadaşımız da size yaşatmak için sabırsızlıkla bekliyor.

Biz hayal edelim ve adım atalım gerisi zaten gelecektir..

 

 

 

 

Eehh.. Bu kadar ballandıra ballandıra anlattığımız ve daha neler neler bulabileceğiniz spor ürünleri ve daha birçok ürün yelpazesiyle sizleri Hedef Avm şubelerimize veya web sitemize bekliyoruz (:

 

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: sporaletleri,spor,alet,obez,hedefavm,sporunönemi,sevdekır
Aralık 02, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR