Modern yemek odası ve yaşam odalarımızı keşfedin Yazar:Server Katanalp

Modern yemek odası ve yaşam odalarımızı keşfedin Yazar:Server Katanalp

Modern yemek odası ve yaşam odalarımızı keşfedin

Yemek odası ve yaşam odalarımızın özellikleri blok makalemizde yer almaktadır

Tabi ki evinizin her bir ürününü çok dikkat ederek ve özenerek seçiyorsunuzdur fakat yemek olunca daha bir özenmeniz gerekmektedir. Maale toplandığımız, misafirlerimizi en şık mutfak ürünlerimizi sergileyerek karşıladığımız, ennn tatlı sohbetlerin edildiği ve damak tadımızda ve ruhumuzda güzel izler bırakan yemek odamızı öylesine bir mobilya deyip geçemeyiz.. (:

Evinizi şıklığı konforu yaşatacak olan yemek odanızdır ki gerek değerli misafirlerimizi gerek hane halkını ağırlayacağınız, ikramlar sunacağınız, hünerlerinizi sonuna kadar serğileyeceğiniz ve tüm iltifatları hak edip puanları topladığınız bir yemek odası takımı alırken işin konfor kısmını da düşünerek sandalyeleri oturup mutlaka denemelisiniz ki rahatlık hissi size geçmeli.. (:

Yine aynı zamanda masanın yüksekliğini kullanımına bağlı olarak dikkat etmelisiniz ve yine aynı zamanda özenerek aldığınız yemek  takımlarınızı çatal kaşık bıçak takımlarınızı muhafaza edeceğiniz konsola da ayrı bir özen göstermeniz gerekmektedir ki konsolun iç hacmini, uzunluğunu, derinliğini, kaç gözden oluştuğunu, temizlikteki kolaylığı, baba evinden gelme göz bebeği çeyizimizin züccaciye kısmının konsolumuza sığıp sığmayacağı göz aradı edemeyeceğimiz noktalardır.

Tüm bunlara dikkat edip özen gösterdikten sonra satın almış olduğunuz yemek odasına tercih ettiğiniz koltuk takımıyla da ya da mevcut olan koltuk takımıyla da uyumlu olması gerekmektedir.

Hem renk ahengi hem de odaya uyumu bizi ruhsal açıdan rahatlatırken odanın kullanım alanı açısından büyük önem taşımaktadır.

Tüm bu uyumu yakaladığımızda hem çok şık hem de çok kullanışlı bir yemek odanız  artık sizi bekliyor olacaktır (:

Yemek odası bir evin olmazsa olmazıdır ve de evinizin lüksünü ve şıklığı sergileyebileceğiniz yer yemek odanızdır.

Özellikle hanımların yer yer dantellerini zevkle ve gururla sergilediği yer yer de bohem dokunuşlarla yemek odasını ortaya çıkaracak dekorları tercih ettiği ama asla el sürdürmediği kısmen mahremi olan yemek odası dokunulmazlığı olan mobilyaların arasında yer alır.

Siz de model ve kullanışlı yemek odalarımızı görmek isterseniz Hedef alışveriş merkezlerini tercih edebilirsiniz. Aynı zamanda hızlı teslimat Güler yüzlü personellerimizle tüm şubelerimizde sizler bekliyor olacağız..

 

Sevgiyle kalın..
Servet Katanalp


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yatakodası,bed,yatak,hedefavm,tubaazak,hedefavm,servet,yemek,takımı,yemek,akşam masası,masa
Kasım 30, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR