Mutfak Masası Seçiminde Püf Noktalar - Yazar: Öznur Subaşı

mutfak-masasi-seciminde-puf-noktalar

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Yaşamımızın neredeyse yüzde 80’lik kısmını evlerimizde geçiriyoruz. Kendimize yuva olarak oluşturduğumuz evlerimize en az kendimiz kadar değer katıyor, huzurlu bir ortam sağlamaya çalışıyoruz. Rahat ve huzurlu yaşamın kilidi olan evlerimizin şüphesiz en önemli noktalarından biri de mutfaklarımızdır. Biz kadınların neredeyse günün büyük bir kısmını geçirdiğimiz, en güzel yemekleri pişirerek bir masanın etrafında aile olmanın tadını yaşadığımız mutfaklarımız bir müddet sonra heyecanını kaybedebiliyor. Bu heyecanı tekrar geri kazanmanın aslında ne kadar kolay olduğunu biliyor muydunuz?
Hedef AVM’deki mutfak masalarında önereceğimiz dokunuşlar ile büyük bir yenilik sağlayabilirsiniz.

Mutfağınızın En Güzel Dekoru Masa Takımları

Mutfak dekorasyonunda önemli rol oynayan masa ve sandalye takımları, mutfağınızın büyüklüğü ile orantılı seçilmelidir. Mutfağın diğer mobilyalarındaki tarz ve renk dekorasyonuna uyum sağlamalıdır. Öncelikle bunu göz önünde bulundurmalısınız. Tercih edilen dekorasyona bağlı olarak mutfaktaki farklı detaylardan yararlanabilirsiniz. Bunun için bazı önemli noktalara dikkat edebilirsiniz.

Servis yaparken kolaylık sağlayacak bir masa her zaman dikkat edilmesi gereken bir unsurdur ki masa etrafında rahatlıkla servis yapabileceğiniz bir masa yerleşimi mutfak dekorasyonu için önemlidir. Aynı zamanda masa etrafında bulunan kişilerin de rahatça hareket etmesi gerekir. Mutfak ölçünüze ve mutfağınızın alanına uygun masa sandalye takımları tercih etmenizde fayda var.

Mutfağın başlıca odak noktalarından yemek masasının ve sandalyelerin doğru seçimi hem kullanışlılık açısından hem de estetik görünüm elde etmek için ekstra fayda sağlar.

Mutfak için seçeceğiniz masanın hafif olması, gerekli durumlarda kolaylıkla yerini değiştirebilmeye imkân vereceği için göz önünde bulundurulması gereken bir özelliktir. Kalabalık misafirleriniz geldiğinde rahatlıkla mutfağın uygun bir noktasına taşıma imkânı verir.

Mutfak alanında daha çok dikdörtgen ve kare masalar tercih edilir. Mutfak masası takımları da genellikle buna uygun üretilir. Kare masalarda bulunan açılıp kapanabilme özelliği ise daha pratik kullanım imkânı sunar. Masa seçiminde kişisel beğeniye göre yuvarlak formlu bir masa da tercih edilebilir.
Bu tür bir masanın etrafına hem çok sayıda kişi oturabilir hem de alanda hareket kabiliyeti kazandırır. Fakat yuvarlak masanın kapladığı alan daha fazladır.

Mutfak mobilyalarının seçiminde, mutfağın genel mimarisi ve dekorasyon özellikleri dikkate alınmalıdır. Mutfakta hâkim olan renk ve dekorasyon stiline göre masa seçimi yapılırsa, dekorasyonda özel bir yeri olması sağlanabilir. Aksi durumda mutfak masası uyumsuz görünümüyle gözünüzü rahatsız edecektir. Mutfakta kullanılan renklerin yanı sıra mutfak dolabının malzemesine uyumlu bir malzemeden üretilmiş masa, dekorasyonda mükemmel uyumu yakalamanın sırrıdır.

Tüm bu bahsettiğimiz özelliklere sahip masa takımlarımız ile sizleri mutfağınıza aşık etmenin garantisini veriyoruz ve sizleri mağazalarımıza davet ediyoruz.

Keyifli kahve eşliğinde keyifli vakit geçirmeniz dileği ile.. Sevgiyle kalın.. (:


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: mutfak masası, masa, uygun masalar
Aralık 23, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR