NEVRESİM TAKIMI SEÇİMİNDE PÜF NOKTALAR – YAZAR: Öznur Subaşı

NEVRESİM TAKIMI SEÇİMİNDE PÜF NOKTALAR – YAZAR: Öznur Subaşı

Hedef AVM’den herkese merhaba,

Bugün sizlere konforun en hissedilir olan yatak odalarınızın ve değerli misafirlerinizi daha değerli hissettiren nevresim takımlarından bahsedeceğiz.

En az yatak konforu kadar nevresim takımı da uyku sağlığımız için ciddi önem teşkil etmektedir. Düşünsenize yatağınızda uykunuzu almış bir şekilde camdan sızan muhteşem güneşe gözlerinizi açıyorsunuz. (: Hayır bu aslında bir romandan alınmış, içinizi ısıtan bir cümle değil! Demek istediğimiz güne böyle roman gibi başlamak çok zor değil.

Evet çoğumuzun hayali bu olsa da sizde biliyorsunuz ki maalesef her sabah güne böyle başlayamıyoruz. Bunun için çok etken var. Örneğin yatak seçimlerimiz, yorgan ve yastık seçimlerimiz uyku kalitemizi oldukça yakından etkilemektedirler. Biz de sizler için nevresim takımı seçiminde dikkat edilmesi gereken püf noktalar nedir diye araştırdık.

Bunun yanı sıra ilginç gelebilir ama uyku kalitemizi odamızın dekorasyonu da fazlasıyla etkilemektedir.

Peki, nevresim takımlarınızın yatak odası dekorasyonuna katkı sağlamanın yanı sıra uyku kalitenizi etkileyebileceğini biliyor muydunuz? O halde en doğru ürünü seçebilmenize yardımcı olmak için nevresim takımı alırken nelere dikkat etmeli gelin birlikte inceleyelim.

Kaliteli bir uyku deneyimi için nevresim takımı alırken dikkat edilmesi gereken ilk detay kumaş tipidir. Kumaş seçimini ihtiyacınız ve istekleriniz doğrultusunda yapmak hem daha kaliteli uyumanızı hem de seçtiğiniz ürünün daha uzun ömürlü olmasını sağlayacaktır.

Kumaş tipleri;

Pamuk ranforce

Pamuk saten

Pamuk polyester

Pamuk poplin

Uzun ömürlü bir kullanım isterseniz pamuk ranforce tercih etmenizi tavsiye ederiz.

Çevre dostu bir kumaş tipi olan pamuk ranforce aynı zamanda hava geçirgenliği yüksek olması nedeniyle özellikle yaz aylarında tercih edilebilir.

Ütü konusunda siz de bıkan kişilerdenseniz eğer pamuk poplin tercih edebilirsiniz. Bu kumaş tipi buruşma yapmaz ve ütü derdini ortadan kaldırır. Solma riskini ortadan kaldırarak uzun bir kullanım sunar.

Kış aylarında sıcak yaz aylarında serin tutsun derseniz eğer pamuk saten tercih edebilirsiniz. Pamuk saten aynı zamanda uyku sırasında saç ve ciltteki nemi koruması sayesinde saçınızın ve cildinizin kurumasını belirli bir oranda önleyebilir.

Günlük kullanıma uygun ya da misafirleriniz geldiğinde kullanabilecekleri bir nevresim takımı almak istiyorsanız pamuk polyester kumaşları tercih edebilirsiniz. Bakımı kolay olan bu kumaş çeşidi yıkandıktan sonra hızlıca kurur.

Nevresim seçerken dikkat etmeniz gereken bir konu ise tel sıklığıdır. Tel sıklığı, nevresimin dokunduğu iplik sıklığının anlamına gelir. Tel sıklığı arttıkça nevresimin sağlamlığı da artmaktadır .Bu nedenle tel sıklığı nevresim seçimlerinde önemli etkenlerden biridir.

Ve tüm bunların yanı sıra yatak odası dekorasyonu ve uyku kalitemiz için odamızda kullandığımız her ürünün rengi çok önemlidir. Hem renklerin sizde oluşturacak pozitif psikolojik etkilerden hem de yatak odasında oluşabilecek şık dekoratif yansımalardan yararlanmak için seçeceğiniz nevresim takımı modelleri konusunda özenli olmalısınız.

Nevresim modelleri sayesinde alanda uyguladığınız dekorasyon stilini daha güçlü kılabileceğinizi hatırlatmak isteriz.

Şunu unutmayalım ki; uyku mutluluktur. Biz ne kadar güzel uyursak günümüz o kadar aydınlık geçecektir.

Çeşit çeşit, desen desen, renk renk göz alıcı muhteşem nevresim takımlarımız ile sizleri Hedef Avm şubelerimize ve sitemize bekliyoruz.

İyi uykular..

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: nevresim takımı, nevresim paketi, düğün paketi, nevresim takımı tek kişilik, nevresim takımı çift kişilik
Temmuz 28, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR