EVİMİZİN VAZGEÇİLMEZİ OTURMA GRUPLARI – YAZAR: Sevde Kır

EVİMİZİN VAZGEÇİLMEZİ OTURMA GRUPLARI – YAZAR: Sevde Kır

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Sizlere yine sıcacık bir blog yazısı hazırladık. (:
Çocukluğumuzun tatlı anılarıyla başlayarak kapımızı aralamaya ne dersiniz?

Herkes akşamları oturma gruplarında bir araya gelir, çayını içer, sohbetlerini eder ve bir arada olmanın samimiyetini yaşardır. Gündüzleri hanımlar ev işlerinden sonra çayını koyar, komşusunu çağırır, yeni aldığı koltuğunun reklamını güzelce yapar ve akşam da işten gelen evin bireyleri yine TV karşısında uzanıp koltuğunun konforunu yaşardı.

Hatta hatırlar mısınız bayramlarda el öpmeye gelmenin daha yoğun olduğu, geçen bayram şu olmuştu bu olmuştu diye hatıraların konuşulduğu, yüzlerde tebessümler bırakıldığı ve şeker toplamaktan yorulan bizler, kendimizi akşamları doğruca televizyonlu odadaki koltuğumuza bırakırdık.

Hatırladık değil mi? Peki günümüzde de tatlı anılar biriktirmenin vazgeçilmezi oturma gruplarımızı nasıl seçmeliyiz?

İşte modernleşen dünya, bize birçok modelde öyle seçenekler sunuyor ki, işten geldiğimizde uzanıp yorgunluk atabileceğimiz konforu, kaliteyi, bütçemize uygunluğunu, göze ve gönüle hitap edebilen çeşitli ürün yelpazesiyle bu sonsuz leb-i deryaya hepimizi çekiyor. (:

Oturma odası için ayrı, balkon için ayrı, yazlık için ayrı ve daha çoğaltılabilen bu takımlar evimizin en büyük parçasını oluşturmaktadır. Koltuk takımına göre dekorasyon yapılır, perde seçilir, halı tercih edilir.. Yani koltuğa göre ev dizayn edilir desek abartmış olmayız. (:

Önceleri sadece 3+3+1 olarak satılan koltuk takımlarına şimdi çok fonksiyonlu, portatif, müzik çalarlı ve elektronik olarak ve hatta daha fazla çeşitleriyle çoğaltılarak beğenimize sunuluyor. Bu kadar seçenek arasında kararsız kalmak olağan bir durum ama bunu sadece birkaç detayla çözebilirsiniz. (:

RENK SEÇENEĞİ

Dilerseniz modayı takip ederek yeni trend renk seçenekleriyle ilerleyebilir veya sizin evinizin durumuna ve diğer eşyalarınızın uyumuna göre bir renk seçebilirsiniz. Evinizin ışık alma durumu, odanızın büyüklüğü de burada önemli bir rol oynamaktadır.

KULLANIM ALANI

Oturma grubunu kullanım alanınıza bağlı olarak seçmeni gerekmektedir. Alnınız dar ise köşe koltuk veya oturma grubunun ölçülerini odanızı çok fazla sıkıştırmayacak şekilde seçmeniz gerekiyor.

ÖZELLİKLERİ

Artık koltuklarda sadece yumuşaklığı, sertliği veya rahatlığına bakmıyoruz. Şimdi bunlar dışında bir de masaj yapanı, dinlenirken müzik sistemi devreye gireni, otomatik açılıp kapananı olarak günümüzde yerini aldı. Eğer ki “ben teknolojiyi de evime taşımak istiyorum” diyorsanız, bu yeni nesil koltuk takımları sizin ilgi odağınız olacak.
 



KALABALIK AİLE

Oturma grubu en fazla vakit geçirilen eşyalardan biri olduğundan ailemizin nüfusu da burada seçimlerimizde oldukça önem taşıyor. Bu durumda koltuk seçiminiz, konforu dışında maaile keyifle vakit geçireceğimiz bir takım seçmeliyiz. Hele de evde küçük ve bir de yaramaz çocuklar varsa bu seçim biraz daha titiz olmalıdır. (:
Eğer sizin de evinizde muhakkak bir şey döker diye çekindiğiniz bir ufaklık varsa veya “ammmaaaaan misafir gelir de koltuğum eskir” diye tereddütleriniz varsa, stresinden uzak olacağımız silinebilir kumaş kalitesi,
asla zihnimizi acabalarla yormayacak dayanıklılıkta olması (koltuk ayağı, süngeri) seçenekleriyle almak istediğiniz oturma grupları çeşitleri ile güvenirlik ve rahatlığın adresi Hedef AVM her zaman hizmetinizde.

Hem Hedef Avm şubeleri hem de web sitemizde birçok seçeneğe kolaylıkla ulaşabilirsiniz. Ödeme seçenekleri ile sizleri her zaman bekliyoruz.

Sevgiyle kalın..

 


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: oturma grupları, koltuk takımları, mobilya
Kasım 24, 2021
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR