RANZA SEÇİMİ VE RANZA MODELLERİ - YAZAR: TUBA AZAK

RANZA SEÇİMİ VE RANZA MODELLERİ - YAZAR: TUBA AZAK

Hedef Avm’den herkese selamlar ve sevgiler,

Şimdi sizi biraz eskilere götürüp gözünüzde maziyi canlandıracağım. (:

Orta halli veya bir tık gelir seviyesi kısıtlı aileler, günümüzde bile yer döşeğinde uyur, yorgan üstüne yorgan açıp katlamaktan annelerimiz veya evin gelinlik kızları bir hâl olur, zaman içinde bu yüzden kol kası dahi yapmıştır. (:


Zaman içinde çok amaçlı hem yatak hem koltuk olabilen koltuk takımları ve çekyat/kanepe takımları türemiş ve yine kalabalık ailelerin veya misafiri bol olan hanelerin bir nebze kurtarıcısı olmuştur.
Ama ne var ki gelişen teknoloji ve ürün yelpazeleri bize asıl ihtiyaçlarımızdan biri haline gelecek olan ranzaları sunmaya başlamıştır.

Hem yer hem de konfor olarak daha tercih edilir hale gelen ranzalar, hızla kalabalık ailelerin evlerine girmiş ve çocukların da vazgeçilmezi olmuştur.

Metre karesi küçük ama çocuk sayısı fazla olan evlerde büyük kolaylık sağlayan ranzalar, farklı model ve tasarımlarla çok amaçlı bir şekilde karşımıza çıkmakta, renk renk model model seçenekleriyle bizi bizden almaktadır. (:

Peki sadece bu kadar mı? Hayıııııııııııııırrr!
Aynı odayı paylaşan çocuklar için de birlikte yaşama ve paylaşmayı öğrenmeleri konusunda da önemli bir yer alıyor hayatımızda.

Son yıllarda ranzalardaki tasarımlarda oldukça ilgi odağı haline gelip, büyük ölçekte alan tasarrufu ve eşya kabinleriyle de kullanım amacını oldukça genişletmiştir. Hatta öyle ki kız-erkek olarak model ve renk seçimi yapabilir veya ortaya karışık bir model ve renk de seçebilirsiniz.

Peki ranza seçerken nelere dikkat etmeliyiz ve nelere önem vermeliyiz? Gelin beraber bu konuda da bilgi sahibi olalım (:

Mağazaya alışverişe gittiğimizde ‘bunun modeli çok güzel hem bizim çocuklar da sever bunu’ diyerek alınıp çıkılacak bir ürün değil tabi ki.

• Merdiven kısmı güvenli ve sağlam olmalı, çocukların emniyetli ve güvenli çıkışını sağlayan rahat merdivenler kullanımı ve herhangi oluşabilecek bir kazayı önlemesi gerekmektedir. Hatta ranzanızı seçerken çocuklarınızı da yanınıza getirmeniz ve denettirmeniz çok daha iyi olacaktır (:

• Odanızın tavanı ranza için uygun yükseklikte olmalı.

• Odanızın tarzına ve ileriye dönük kullanıma yatkın modülleri ayrılabilir olmalı. Unutmayalım ki, çocuklarımız hep büyüdükleri için çok daha kullanışlı bir model seçmekte fayda var.

Ranza denildiği zaman aklımıza hep iki katlı olanlar gelse de artık alttan yavruluklu modeller de hem misafir ağırlamada hem de 3 çocuklu bir aile içinde çok büyük avantaj ve yine yer tasarrufu sağlamaktadır.


 

Her ihtiyacı kapsayan ranzalar görsel ve işlevsel tüm olanaklarıyla karşımıza çıkmakta ve beğenilerimize sunulmaktadır. Peki tüm bu ve bu ürünlere benzer modelleri bulabileceğin adres neresi? (: Tabi ki  Hedef Avm web sitemizden veya mağazalarımızdan temin edebilirsiniz.. Hepinizi bekliyoruz (:

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: ranza modelleri,demir ranza modelleri,en ucuz ranzalar,çelik ranza,en iyi ranza hangisi
Ocak 12, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR