SERİNLETEN ÜRÜNLER – YAZAR: Tuba Azak

SERİNLETEN ÜRÜNLER – YAZAR: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhaba,


Sizlere bu sıcacık günden içinizi ferahlatacak harika önerilerle geldik! Kışın yazın gelmesini iple çekerken yazın da sıcaklardan ve aşırı nemden şikâyet eden bizler için en çok tercih edilen ürünlere yöneliriz.

Evet evet, hepimizin aklına geldi şu anda değil mi? (:
Sıcak havayı dağıtıp biraz daha serinlemek için en çok vantilatörlerimizi tercih ediyoruz. Serinlememize yardımcı olan bir hava akımı oluşturan bu ürünlerin de zamanla birçok seçeneği üretildi.

Klimalar da tercih sebebi tabi. Kullanım tercihine göre dileyen klimalara dileyen de vantilatörlere yönelmekte.
“Peki hangisini seçmeliyim?” diyenler için arasındaki farkı kısaca açıklayacak toparladık sizler için;
Vantilatörlerde ısı ayarı ayarlanabiliyor olsa da klimalarda çok daha fazla ve çok yönlü bu durum.

Maliyet açısından çok daha uygun olan vantilatör bize sadece yazın kullanım seçeneği sağlarken klimalar kışın da kullanılabilir ve sıcak hava modu ile ısınma ihtiyacımızı da karşılar. Vantilatörlerin taşınabilir ve kiracılar için de artı bir avantajı var tabi.


 

Hadi şimdi hep beraber bu ürünü ve farklı seçenekleri seçerken nelere dikkat etmeliyiz ona bakalım;

Buharlı Vantilatörler: Hem iç hem de dış mekanlar için kullanılan ve yine çok tercih edilen yeni ürünler arasında yer almaktadır. Haznesine su doldurularak hava sirkülasyonu sağlayan ve alanı nemlendiren kullanışlı ürünlerdendir.

Ayaklı Vantilatörler: Taşınabilir olması açısından en çok tercih edilenlerden biridir ve ayak boyu alana göre ayarlanabilir.

Masa Üstü Vantilatörler: Diğer ürünlere göre daha küçük ve az yer kaplayan bu ürünler ofis ortamı gibi alanlarda tercih edilmektedir.

Tavan Vantilatörler: Bir odanın tavanına asılan ve farklı renk ve seçenekleri olan hatta lambalı bile olanları mevcut olan bir ürün çeşididir.

 


 

Hepsini baz aldığımızda ihtiyacımıza göre bir boyut ve özellik seçmemiz çok önemli. Ayrıca havanın arttırabilir kademesi ürünün ağırlığı da dikkat edilmesi gereken artı özelliklerinden. Pervane kısmının sağa sola dönüşlü olması hava akımını daha güzel dağıtmasını da sağlamış olacak. Uzaktan kumandalı olanlar konfor açısından ideal bir tercih olacaktır.
Sizlere hangi serinleten ürünü seçeceğiniz konusunda ipuçlarımızı verdik,sıra geldi içimize sinen ürünü satın almaya. (:
Hedef Avm ’de birçok model ve seçeneği ister mağazalarımızda isterseniz de web sitemizde bulabilirsiniz.. Sıcak havalarda içinizi ferahlatan güzel günler dileriz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: vantilatör, klima, vantilatör fiyatları, klima fiyatları, beyaz eşya, mobilya, hedef avm
Haziran 15, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR