Silikon Vadisi Hedef Avm'de – Yazar: Öznur Subaşı

Silikon Vadisi Hedef Avm'de – Yazar: Öznur Subaşı

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Bugün sizleri farklı bir yolculuğa çıkmak istedik ve sizleri çok farklı bir dünyayı tanıtmaya davet ediyoruz.
Nedir bu farklı dünya peki? Hemen cevap verelim sizlere; oyun dünyası!
Siz de uzun saatler oyun başında vakit geçirmekten zevk alıyorsanız eğer bu yazı tam size göre! (: Silikon vadisi artık Hedef Avm’de.

Özel dünyaların yaratıldığı bu evrende bilgisayar ya da mobil tabanlı olarak birçok projeler geliştiriliyor. Bu projeler ile hayal dünyamızda bile canlandıramayacağımız, tutkunu olacağımız ve hayatımızın bir parçası haline gelen muhteşem tabanlı oyunlar doğuyor. Günümüz teknolojisinde internet erişiminin kolay hale gelmesi ile birlikte son tasarım sadece oyunlar için tasarlanmış bilgisayarlar PlayStation’lar ile işimiz daha da kolay bir hal alıyor.

Bilgisayar oyunlarının gününüz teknolojisi ile bu kadar gelişmesine katkıda bulunan birçok ülke var listemizde ki bunların ilki Almanya’dır. Almanya’nın dünya çapında bilgisayar ve video oyunları için en önemli pazarlardan biri olduğunu biliyor muydunuz? Hiçbir ülke oyun konusunda Almanya'yı geçememektedir. Bu ülke, üniversitelerinde açılan video oyun endüstrileri ile bu alanda yeni yetenekler geliştiriyor ve her sene Gamescom yani oyun fuarında kapılarını açıyor. Bunun dışında ek olarak Almanya'yı Çin takip ediyor ve sırasıyla Amerika ve Japonya geliyor. Çok fazla yapay zekâ ile oyun üretimi olan bu ülkelerden şaheserler doğuyor ve ciddi anlamda oyun pazarı kuruluyor.

Tüm dünyayı saran oyun tutkusu ile beraber her gün gelişen yeni bilgisayarlar, oyun konsolları ve birçok materyal üretime sokuluyor. Son model teknoloji ürünler tutkunları için vazgeçilmez olabiliyor. Nedir bu ürünler neye göre seçiyoruz, gelin beraber inceleyelim.

Oyun Bilgisayarı

Bir zamanlar evimizin bir köşesinde tüp ekranları ile beraber zor şartlar altında internet bağlantımızı sağladığımız bu makineler son teknoloji ile beraber ciddi anlamda değer kazanmış ve içerisine birçok özellik eklenerek reyonlarda satışa konulmuştur. Teknolojik gelişmeler ne kadar başını alıp gitse de akıllı telefonlar ile istediğimiz her şeyi çok kolaylıkla yapıyor olsak da bilgisayarın yerini yine de tutamıyorlar.

İş hayatı dışında oyun severler için özel olarak üretilen bilgisayar modellerine de değinmek isteriz.
Bu modeller özel olarak üretilmiş, gelişmiş, işlemci ve ekran kartlarının yanında güçlü fanları ile güçlendirilmiştir. Büyük kapsamlı oyunlar bilgisayarı yorar ve erken ısınmalar yaşanırsa verdiği hatalardan dolayı bir gün çalışamayacak hale gelir. Oyun severler bilirler ki o oyunu oynamak yetmez yaşamak da gerekir. Grafikleri en üst seviyeye alıp başka bir dünyanın kapısından geçirir. Bu yüzden oyun tutkunları problem yaşamamak adına bu bilgisayarları tercih ederler. Özelliklerini incelediğimizde çeşitli ekran kartı, işlemci, lisans, bellek, depolama ve hatta ekran çeşitlerinden dilediğini seçip konfigüre etmenizi sağlar. Bu da size muhteşem deneyim sunar.

Özellikle tek bir alanda sınırlı kalamayan, özgürlüğüne düşkün oyuncular için özel olarak geliştirilen dizüstü oyun bilgisayarlarıyla gittiğiniz her yerde sınırsız bir oyun keyfi sizinle.

Geliştirilen özel Excalibur serisi favori oyununuzu akıcı bir performans ile oynama imkânı sunuyor. Farklı modellerin özelliklerini tek bir bilgisayarda toplayan Excalibur serileri ile bütçe dostu olması sayesinde eğlencenizi kolayca bir üst seviyeye çıkarabiliyorsunuz. Seçeneklerin tamamen size özgü olduğu web sitemizde ve mağazalarımızda Excalibur serisi ile hayal dünyanızı genişletmek için sizleri bekliyoruz.

Oyun Ekipmanları

Sanal dünyamıza uygun bilgisayarımızı seçtik, peki ya ekipmanlarımız hazır mı?

Son tasarım bilgisayara son tasarım ekipman yakışır değil mi? Bu ekipmanlar ile desteklenen bilgisayarlarda oyun keyfi bambaşka bir hal alıyor.
Oynadığı senaryo tabanlı ya da çok oyunculu oyunlara, en yüksek başarıyla devam etmek ve uzun süren oyun seanslarını mümkün olan en konforlu şekilde geçirebilmek isteyen oyun tutkunlarına özel özel ekipmanlar geliştirilmiştir. Bunların içinde özel üretilmiş Macro yazılımı mevcuttur. Türkçe Q açıklamalı klavye + gelişmiş oyun ve mause seti buna ek olarak son donanmlı net ses akışına hakim kulaklıklar ve tabi bir de saatlerce vakit geçireceğiniz alanın konforu açısından oyuncu koltukları mevcuttur.

Yüksek hızda veri aktarımı gerçekleştiren USB bellek ve taşınabilir disklerde bu kategorinin içinde yer alarak oyuncuların oyun ve sistem yedeklerini, multimedya arşivlerini ve daha birçok dijital içeriği güvenle depolayabilmelerini sağlıyor. Oyuncu ekipmanları oyunlarla elde edilen deneyimin daha da yukarı taşınmasına yardım ediyor.

Oyunlardaki başarınızı arttırmayı hedefliyorsanız, çevresel ses efektlerini en ince ayrıntısına kadar duymak istiyor ve oyun ekipmanlarınızı daima yanınızda taşımak istiyorsanız web sitemizden size en uygun olanı seçip sepetinize ekleyebilir ya da mağazamızı ziyaret edebilirsiniz.

Sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: excalibur, oyun bilgisayaraı, oyun aparatları
Ağustos 30, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR