ŞU KÖŞE YAZ KÖŞESİ BU KÖŞE KIŞ KÖŞESİ – YAZAR: Tuba Azak

ŞU KÖŞE YAZ KÖŞESİ BU KÖŞE KIŞ KÖŞESİ – YAZAR: Tuba Azak

Hedef Avm’den herkese merhaba,

Evinizi yenilemede sınır tanımayan Hedef Avm’nin, beyaz eşyadan mobilyaya, yatak bazadan halıya, küçük ev aletlerinden tekstile kadar uzanan ürün seçeneklerine ek bir deee teras ve bahçe mobilyanızı da gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz ürün çeşitliliğini sizlere sunmakta.

Şöyle balkonda ya da bahçenizde kahve veya çay içmenin keyfi bir başkadır. Tüm günün yorgunluğunu attığınız bu açık veya kapalı alanda bir de sevdiklerinizle bir arada olmanın keyfi ve tadı bambaşka. (:

Bahçe ve balkonlarınızın büyüklüğüne göre tercih edebileceğiniz birçok ürün ile evinize değer katıp tarzınızı yansıtabilirsiniz.

Kalitesine çokça önem vermeniz gereken bu dış mekân ürünleri, dayanıklılığı ve sağlamlığı net araştırılıp güvenilir yerden alışveriş yapılması birinci kuraldır. Hele ki özene bezene oluşturduğunuz sizi hayal kırıklığına uğratması da cabası.

Eeee o kadar kalite dedik sağlamlık dayanıklılık dedik bir de bunların bize düşen bakımı ve beklentilerimiz var tabi..

Ahşap Ürünler: Akasya, sedir, gürgen, teak gibi ağaç türleri kullanılmakta bu ürünlerin üretiminde. Bu ağaçların her birinin de bakımı ayrı şekilde ama benzer özelliklerdedir. Ahşabın verdiği sıcaklık atmosferi çok daha samimi geldiği için genelde ahşap tercih edenler ağırlıktadır.

Sentetik ve Doğal Rattan: Sentetik rattan plastikten, doğal rattan ise bir bitkiden üretilmiştir. Bu yüzden de senede bir kere bakıma ihtiyaç duyarlar. Plastik kulağa daha bir hoş geldi sanki değil mi? Çünkü bakımı gayet kolay! Su ve sabun ikilisiyle kolayca haşır huşur yıkayabilirsiniz. (:

Plastik ve Alüminyum: Bu ürünler de temizlik bakımından hiç üzmeyen, kolaylıkla temizliğini yapabileceğiniz ürünlerden. Oldukça da hesaplıdır. Şık duruşu evinize hoş bir hava katacaktır.

Demir: Ağırlık bakımından kendini hissettiren bir ürün ve bakımı da titizlikle yapılması gerektiğinden çok tercih sebebi değildir. Bakımı yapılmadığı takdirde bu ürünler paslanmaya mahkûmdur ne yazık ki.

Kırlentlerin yumuşak ve sert oluşu ise tamamen sizin tercihinize göre şekillenebilir. Bu avantajı konforunuza göre sizin seçimleriniz belirleyecek. (:

Bahçe mobilyasına karar verdikten sonra aksesuar ve renk seçimi, alanın renk uyumuna göre şekillendikçe çok daha güzel bir köşe haline gelir. Aksesuarlarda, kendinizin belirleyeceği köşelerde dekoratif ledli lambalar, elinizin değdiği her eşyada ayrı bir hava katacaktır. Tabi şu detayı da atlamamak lazım “çok kalabalık bir ortam sizi sıkabilir” bu yüzden kullanacağınız az ve öz eşyalarla donatmanızı tavsiye ederiz.

Eğer ki mobilyanız kapalı bir teras ya da balkonda olacaksa, birbirinden güzel ve renkli mis kokulu çiçeklerle bezeyip doğal ortamı yansıtabilirsiniz.

Dışarıda bahçede bir alanınız varsa, kendiliğinden oluşan doğal ortamın dışında yine güzel çiçekler ile süsleyebilirsiniz. Hatta ufak bir şömineniz varsa bir de olmazsa olmaz hamağınızla ortamınızı çok daha kullanılabilir ve bahçeden ayrılmak istemeyeceğiniz bir etkinlik alanına dönüştürebilirsiniz. (:

Şimdiden bol kahkahaların, keyifli bir günün tadı hayallerimizde şekillendi değil mi? (:

Eminim birçoğumuzun ihtiyacı olan bir alan bu. O halde hemen kolları sıvayıp bizim için çokta uzak ve zor olmayan yaşam alanımızı şekillendirme zamanı geldiiii.

Hedef Avm şubeleri ve web sitesi olarak her zaman geniş ürün yelpazemizle yanınızda olduğumuzu bilmenizi isteriz.

Hoş kalın, sevgiyle kalın..


*Hedefim Alışveriş Merkezleri Blog - Tüm hakları saklıdır. Kopyalanamaz, taklit edilemez, değiştirilemez. İzinsiz kullanıldığı tespit edildiği halinde gereken yasal işlem başlatılacaktır.
Etiketler: yaz konsepti, çay seti, bahçe seti, balkon seti
Temmuz 04, 2022
Listeye dön
cultureSettings.RegionId: 0 cultureSettings.LanguageCode: TR